Šport > Nogomet
77 ogledov

Maribor odločno zavrnil govorice

pokal slovenije Anže Petkovšek
V taboru slovenskega podprvaka so odločno zanikali govorice, da naj bi aktualnega trenerja Darka Milanića zamenjal srbski strateg Miodrag Ješić.

V nogometnem klubu iz Maribora so medijske zapise o menjavi na trenerski klopi, ki so se pojavili po porazu vijoličastih v šestem krogu Prve lige Telekom Slovenije z Aluminijem iz Kidričevega z 0:2, označili za neresnične.

"Ob medijskih zapisih, da naj bi se Miodrag Ješić med obiskom v našem mestu sestal z Zlatkom Zahovičem in celo sklenil dogovor, po katerem naj bi postal novi trener našega moštva, NK Maribor pojasnjuje zgodbo, ki je dobila prostor v časopisih in spletnih portalih, brez realne podlage,'' so zapisali v vijoličastem taboru.

''Miodrag Ješić se je v Ljudskem vrtu sestal z Zlatkom Zahovičem in Darkom Milaničem, ampak v pogovoru zasebne narave. Šlo je za dogovorjeno srečanje našega trenerja z nekdanjim soigralcem, ki je tudi prijatelj športnega direktorja. Pred tekmo proti Aluminiju so se razveselili snidenja po dolgih letih, kot se med prijatelji v športu spodobi. Po končanem dvoboju pa je bil sklenjen dogovor, da Ješić kljub dolgoletnemu prijateljstvu ne prihaja več na tekme, ker ni prinesel sreče," se dodali pri NK Maribor.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.