Šport > Nogomet
22 ogledov

Maribor zaradi navijačev ponovno ob denar

(Maribor - Luka Koper) prva liga Simon Maljevac
Zaradi izgredov navijačev bo moral nogometni klub Maribor spet plačati kazen. V tej sezoni so navijači Maribor stali skupno že 15.750 evrov

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj je po 13. krogu Prve lige Telekom Slovenije znova malce oskubil denarnico Maribora. Ta bo moral po tekmi proti Kopru zaradi novega navijaškega prižiganja bakel na stadionu in predkaznovanosti plačati 1200 evrov kazni. Skupaj v tej sezoni pa so navijači državne prvake stali že 15.750 evrov.

Denarno kazen je dobila tudi Olimpija, in sicer zaradi slabe organizacije tekme. Sodnik je navedel umazanijo v garderobi gostujoče ekipe in težave s pisanjem zapisnika tekme. To bo Ljubljančane stalo 200 evrov.

Nogometaš Gorice Alen Jogan pa bo moral zaradi udarca s komolcem, deležen ga je bil igralec Celja, in posledično rdečega kartona počivati dve tekmi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.