Šport > Nogomet
32 ogledov

Mariborov Izraelec ne misli jokati

Marwan Kabha EPA
"Po izpadu iz Evrope nam ni lahko, vendar ne smemo jokati, temveč s trdim delom priti do novega naslova prvaka ter se v naslednji sezoni vrniti še močnejši," pravi Marwan Kabha.

"Šele dva meseca sem tukaj in potrebujem čas. Želim dati vse od sebe in vem, da zmorem še več. Trdo delam na treningih, se pogovarjam s trenerjem, ki mi svetuje, kaj lahko naredim boljše oziroma drugače. Spoznavam soigralce in iz dneva v dan se boljše razumemo. Še veliko moramo delati skupaj, a se zavedamo, da potrebujemo čas," je uvodne tedne v štajerski prestolnici opisal Marwan Kabha.

Izraelski vezist si je hitro izboril mesto v prvi enajsterici Maribora, najbolj pa so ga navdušile Viole: "Vedno bom pustil srce na igrišču. Navdušen sem nad navijači, saj mi na tekmah dajo dodatno moč."

"Morda je izraelska liga malce boljša, vendar bi Maribor v tem tekmovanju osvojil naslov prvaka. V Izraelu je tempo višji, v Sloveniji pa se igra bolj agresivno," je pojasnil 24-letni Kabha, ki si želi z Mariborom osvajati lovorike.

"Po izpadu iz Evrope nam ni lahko, vendar ne smemo jokati, temveč s trdim delom priti do novega naslova prvaka ter se v naslednji sezoni vrniti še močnejši."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.