Slovenija > Črna kronika
56 ogledov

Mariborski policisti iščejo tega moškega zaradi poskusa velike tatvine

Glavni trg v Mariboru Nino Verdnik
Mariborski policisti iščejo neznanega moškega zaradi poskusa velike tatvine na Glavnem trgu v Mariboru.

Mariborski policisti so objavili posnetke kamere, ki je pri kaznivem dejanju posnela neznanca, ki je v 7. avgustu ob  6.30 na Glavnem trgu v Mariboru v izložbeno okno vrgel granitno kocko. Kot nam je pojasnil predstavnik policije Miran Šadl, so storilca, ki sicer ni ničesar ukradel, najprej iskali policisti, ker pa iskanje ni obrodilo sadov, se zdaj obračajo še na javnost. Storilec je s svojim dejanjem povzročil materialno škodo v višini okoli 500 evrov.

Vse, ki imajo informacije, policija prosi, da se zglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo na telefonsko številko 113 oz. na anonimno telefonsko številko policije 080 12 00. 

 

Komentarjev 3
  • Avatar Leon
    Leon 14:59 03.oktober 2016.

    Citiram; ..........zaradi poskusa velike tatvine ........Storilec je s svojim dejanjem povzročil materialno škodo v višini okoli 500 evrov. Halo .........baterije menjajte ,ha,ha,ha,velika tatvina ,ha,ha,ha 500€...ha,ha,

  • Božidar Dinič 18:19 30.september 2016.

    velike tatvine ha ha ha policjot nevem kako si boste povrnili spoštovanje v času ki mi je ostal pravgotovo ne lahko noč

  • Žurnalček 20:32 29.september 2016.

    Pa mal se hebite vi in 7. avgust ! Pa se smejim hrvaškim policajem , ki po pol leta objavljajo slike s krajev zločina , ker sami vase zaljubleni , ne uspejo razvozlati kaznivega dejanja.