Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Mariborski policisti tudi z našo pomočjo našli osumljenca

aretacija aretiran lisice Shutterstock
Policisti iz Maribora so nas včeraj prosili za objavo fotografije mlajšega moškega, ki ga sumijo storitve več kaznivih dejanj. Objava je obrodila sadove.

"Pomoč  medijev  z  objavami  je  nemudoma obrodila sadove, saj smo takoj po prvih objavah fotografije tako na interventni telefonski številki policije 113  kot  na  anonimni  telefonski  številki 080 1200 prejeli vrsto klicev ljudi,  ki so osumljenca prepoznali," danes sporoča Miran Šadl z mariborske policije.

Moškega so včeraj  uspešno prijeli in  pridržali.  Osumljen je storitve večih kaznivih dejanj drznih tatvin na območju mesta Maribor.

"Vsi  skupaj smo ponovno dokazali, da nam ni vseeno za našo varnost in da le s  tesnim  sodelovanjem  državljanov  Slovenije  s  slovensko  policijo ob izdatni   pomoči  medijev  lahko  uspemo  pri  zagotavljanju  varnosti  in storilcem  kaznivim  dejanj  tudi  na  tak  način  sporočimo, da je njihovo početje  za  našo  družbo  nesprejemljivo in da se bomo družno borili proti vsem oblikam kriminala," je ob tem sporočil MIran Šadl.

Hkrati so nas mariborski policisi še prosili, da umaknemo fotografijo osumljenca, kar smo tudi storili.

Komentarjev 1
  • zipo 20:49 08.oktober 2015.

    aja, včeraj ste ga označili kot kriminalca!!!!!!!! in glej ga zlomka, danes je pa samo osumljenec!!!!! BRAVO ŽURNAL, obsojate človeka, še sodnik tega ne more kar tako naredit!!!!!