Slovenija
29 ogledov

Mariborski županski kandidat v bolnišnici

Teodor Lorenčič Goran Blagajac/Mediaspeed.net
Nestrankarski županski kandidat za nadomestne volitve v Mariboru, ki so po lanskem odstopu Franca Kanglerja razpisane za 17. marec, Teodor Lorenčič, je bil zaradi srčnega infarkta konec preteklega tedna prepeljan v mariborsko bolnišnico.

"Po prvih ugotovitvah zdravniškega osebja je Teodor Lorenčič preživel srčni infarkt, po opravljenih nujnih zdravstvenih posegih pa ostaja na nadaljnjem zdravljenju v UKC Maribor," so zapisali v sporočilu za javnost.

Ob tem so dodali, da se je njegova ekipa odločila, da kljub zelo neprijetnemu dogodku, ko je v noči na 8. februar preživel srčni infarkt, za zdaj nadaljujejo zbiranje podpisov podpore občank in občanov za njegovo župansko kandidaturo. To je bila njegova velika želja in dolžnost njegove ekipe je, da zbiranje podpore nadaljuje, so zapisali in dodali, da mu tako želijo v teh zanj zelo težkih trenutkih izkazati podporo.

Kot so še sporočili iz civilno-družbenega gibanja Polis, so se od napovedi njegove kandidature s številnih strani začela pojavljati šikaniranja, pritiski in neutemeljene obtožbe, vse skupaj pa je bilo po njihovem mnenju očitno tako hudo, da je pustilo posledice tudi na tako trdnem človeku, kot je Teodor Lorenčič.

Komentarjev 2
  • feferon 11:41 11.februar 2013.

    potem pa ni čudno, da so na oblasti same barabe, ki jih packarije sploh ne prizadenejo več.

  • Ronald Reagan 09:20 11.februar 2013.

    Še prav kandidiral ni pa ga je že stisnilo...Se bojim, d ne bi preživel niti prvega dne županovanja...Torej predlagam umik, za njegovo dobro...