Magazin > VIP
140 ogledov

Marija Šerifović padla v globoko krizo: "Ne morem biti sama“

marija šerifović Instagram
Pevka Marija Šerifović žaluje za svojim zvestim spremljevalcem.

Portal Ekskluziva.ba poroča, da se je srbska pevka "popolnoma zlomljena“ pojavila na avdicijah šova Zvezde Granda, v kateri je članica žirije. Razlog za njeno žalost je smrt njenega psa, angleškega buldoga Robija. "Vsi so bili presenečeni, ko so jo zagledali v studiu. Prvič, nihče ni pričakoval, da bo prišla. Celo Saša Popovič je bil začuden, ko jo je videl. Ni takoj dojel, kaj se je zgodilo in jo je v smehu vprašal, zakaj je tukaj. Z drgetajočim glasom je povedala: 'Jao, Sale, ne morem biti sama. Moram biti v družbi, da ne razmišljam o Robiju. Težko mi je, ne vem, kako naprej. Morda mi bo tukaj lažje.',“ je povedal vir. Marija naj bi se nato umaknila v kot in poslušala nastopajoče, spregovorila pa menda ni niti ene besede. "Občasno si je obrisala solzo,“ še pišejo.

Pevkin pes je umrl zaradi tumorja. Od njega se je poslovila na Instagramu, kjer je med drugim zapisala: "Nikoli te ne bom pozabila. V uteho mi je, da si imel lepo življenje in da sem zate storila vse. Srce je počilo, tvoje mesto ne bo zasedel nihče. Vedno boš moja številka ena. Nikoli te ne bom pozabila. Počivaj v miru.“

Komentarjev 3
  • Milan Novak 20:10 30.maj 2017.

    To je za žurnal danes top novica !

  • Lavdan 17:30 30.maj 2017.

    Človek umre, žival pogine vsaj včasih je bilo tako. Danes smo vse izenačili, čeprav je res, da je marsikateri človek slabši od živali.Marija je izredna pevka, a na žalost je pasje življenje precej krajše od našega in je takih ...prikaži več tragedij v človeškem življenju lahko več.

  • matermila 11:29 30.maj 2017.

    Šašava babnica.Pes je mrtev,pa tudi če bi bil še živ,vsekakor ne bi čital njenih prismodarij na instagramu.