Šport > Nogomet
39 ogledov

Pušnik odhitel v Slovenijo

Marijan Pušnik Profimedias
Slovenski nogometni strateg Marijan Pušnik se po zmagi v 17. krogu 1. HNL ni pojavil na tiskovni konferenci.

Hajduk je na tekmi hrvaškega prvenstva premagal Inter Zaprešić (2:0) in se po porazu Osijeka, ki je moral priznati premoč Dinamu iz Zagreba (0:2), zavihtel na tretje mesto ligaške razvrstitve.

Splitčani imajo pet točk zaostanka za drugouvrščenim Dinamom in enajst za vodilno Rijeko, ki pod vodstvom Matjaža Keka stopica proti prvemu naslovu državnega prvaka.

Pušnik se po prepričljivi predstavi na Poljudu ni pojavil na tiskovni konferenci, njegovo odsotnost pa je upravičil športni direktor kluba Mario Branco.

''Moram vas obvestiti, da se trener Pušnik ne bo udeležil tiskovne konference. Na žalost je zaradi družinskih težav takoj po koncu tekme odšel v Slovenijo. Tako jaz kot strokovno vodstvo mu stojimo ob strani v teh težkih trenutkih,'' je dejal Branco.

Razlog za Pušnikov obisk domovine naj bi bilo zdravstveno stanje njegovega očeta.

Komentarjev 1
  • Boris Odreitz 16:33 29.november 2016.

    fuj športniki največji primitivci navijači pa itak. Nič drugega kot samo nasilje jih je in pijančevanje.Nogometaši in ostali žogarji so pa poden od podna. Videl sem na Rogli kako se ponnašajo. Fuk pa tako velik denar obračajo,saj ni čudno ...prikaži večdno da izsesajo vsa podjetja katera jih sponzorirajo, delavstvo pa dobi za crkavanje !