Šport > Nogomet
41 ogledov

Agent Balotellija ponuja Turkom

mario balotelli EPA
Prihodnost 25-letnega italijanskega napadalca Maria Balotellija še ni znana.

Po enoletni posodi v AC Milan se bo Mario Balotelli vrnil nazaj v vrste angleškega nogometnega moštva iz Liverpoola, a v novi sezoni, kot kaže, ne bo zaigral v elitni angleški Premier league. Njegov agent Mino Raiola je potrdil, da se dogovarja o njegovi selitvi k Bešiktašu.

Italijan se je avgusta 2014 pridružil kolektivu z Anfielda, Liverpool je takrat Milanu za odškodnino odštel 20 milijonov evrov, z napadalcem pa so sklenili triletno pogodbo. A se Balotelli v majici rdečih ni kaj prida znašel. Na 28 tekmah za moštvo iz Merseysida je zadel štiri gole, od tega le enega v Premier league. Že naslednjo sezono so ga posodili Milanu, kjer tudi ni blestel.

Zato ne presenečajo informacije o iskanju nove sredine za kontroverznega v italijanskem Palermu rojenega sina ganskih priseljencev, ki sta ga vzela v svoje skrbstvo Silvia in Francesco Balotelli, ko je bil star tri leta in se je preselil v severno Italijo v mestece pri Brescii.

Klopp ga noče

Očitno je, da v sloviti zasedbi z Anfielda ni mesta za Balotellija, nemški trener Jürgen Klopp ne skriva, da se ga želi čim prej znebiti ter ga prodati, seveda če bodo našli primernega kupca.

"Maria sem ponudil Bešiktašu in čakam odgovor. Prepričan sem, da bo prišlo do transferja, saj mi je predsednik kluba v preteklosti namignil, da bo naredil vse, kar je v njegovi moči, da bo podpisal z Mariom," je bil v izjavi za turške medije jasen zastopnik.

Turčija bo po vsej verjetnosti tudi naslednja postaja za Slovaka Martina Škrtela, ki je po poročilih otoških medijev na izhodnih vratih stadiona na Anfieldu in pred podpisom pogodbe s Ferenbahčejem v višini 6,9 milijona evrov.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.