Šport > Nogomet
25 ogledov

Mario na treningu sprejel roko Berlusconija

Balotelli El Shaarawy Italija Nizozemska trening Firence Coverciano EPA
AC Milan je objavil fotografijo, ki prikazuje Paola Berlusconija, brata lastnika kluba Silvia Berlusconija, kako se na jutranjem treningu v Milanellu rokuje z napadalcem Mariem Balotellijem. Mlajši od bratov Berlusconi je dan prej povzročil pravi medijski vihar, ko je Balotellija označil za "malega črnuha v družini".

"Rokovanje in pojasnilo. Tako se je zaključijo, ali vsaj tako namiguje fotografija diplomatskega incidenta med Mariem Balotellijem in Paolom Berlusconijem," so dogodek komentirali pri največjem italijanskem športnem dnevniku Gazzetta dello Sport.

Za Balotellijem je bilo spet nekaj tradicionalno nevsakdanjih ur, potem ko se je po povratku v Milano na letališču zapletel tudi v spor s policisti. Kasneje ga je v Milanello prišel pozdravit tudi Paolo Berlusconi, ki se je italijanskemu reprezentantu očitno želel povzročiti za kontroverzne besede.

Berlusconi je na političnem srečanju v Monzi Balotellija opisal kot "negretto di famiglia'', malega črnuha družine. Po objavi videoposnetka na spletni strani časopisa La Repubblica je zgodba dobila mednarodne obrise, še posebej zaradi tega, ker je pred kratkim na prijateljski tekmi igrišče zaradi rasističnih žaljivk igrišče zapustil njihov član Kevin-Prince Boateng.

Brez opravičila kluba

Rossoneri se za besede podpredsednika kluba niso opravičili, v četrtek pa na svoji spletni strani objavili fotografijo obeh "vpletenih", ki se z nasmeškom rokujeta pred začetkom treninga v Milanellu.

"Danes je podpredsednik AC Milana, Paolo Berlusconi, na kratko govoril z Mariem Balotellijem medtem, ko je pomagal v Milanellu," so na kratko zapisali pri Milanu.

To je bilo že drugič, da je kateremu izmed bratov Berlusconi "ušlo" nekaj grdega, ko sta govorila o Balotelliju. Starejši Silvio je še pred njegovim prihodom iz Manchester Cityja dejal, da je "Super Mario" gnilo jabolko, in da lahko takšna jabolka okužijo celotno ekipo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.