Magazin > VIP
99 ogledov

Marjan iz Kmetije: Pri operaciji hčere se je zapletlo

Lana Marjan Kmetija Osebni arhiv
Hčerka tekmovalca Kmetije: Nov začetek Lana Beranič je na Floridi prestala težko operacijo stopal. Brez zapletov, žal, ni šlo.

Lana Beranič, hčerka tekmovalca šova Kmetija: Nov začetek Marjana, na Floridi okreva po težki operaciji stopal. Operacija je, namesto štiri ure, trajala kar 11 ur, kar je bilo za Marjana zelo težko. Sedemletnici med operacijo kri ni prehajala v noge, zato so se nekaj ur ukvarjali samo s to težavo.

Marjan Beranič | Avtor: Planet TV Planet TV
"Kri se je ustavljala in ni prišla do nog, zato so morali s posebno mešanico transfuzije ugotoviti, kaj se dogaja. Na srečo so hitro ugotovili, kaj se dogaja, tako da je zdaj vse rešeno," je Marjan povedal za Planet TV.

Lana je za Planet povedala, da se počuti dobro in da je osebje do nje zelo prijazno. Njeno okrevanje ocenjujejo na pet tednov. Marjan in Lana sta presrečna, da se je operacija končno zgodila, a vseeno zelo pogrešata domače.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.