Slovenija
46 ogledov

Marjetka je spregledala

vidim vidim
Letošnje valentinovo je bilo za uspešen slovenski glasbeni duo Maraaya nekoliko neobičajno. Namesto večerje v restavraciji je Raay svoji Marjetki rezerviral termin v VIDIM Očesnem Centru Celje.

Da bi lahko njegova soproga očala in leče obdržala le še za grenak spomin na leta, ko so ji predstavljala nepogrešljiv pripomoček, ji je podaril unikatno in vseživljenjsko darilo: LASERSKO ODSTRANITEV DIOPTRIJE po najnovejši, varni, hitri in neboleči metodi ReLEx SMILE.

Da bi lahko bili tudi vi del tega posebnega dogodka in življenjske prelomnice, smo Marjetko, dr. Boštjana Dreva in osebje očesnega centra Vidim, spremljali skozi celoten proces.

Kako je Marjetka doživljala ta dan, kaj je ReLEx SMILE [http://www.relexsmile.si] metoda, kaj so njene prednosti  in na kakšen način se izvaja, si lahko ekskluzivno ogledate v spodnjem prispevku, kjer boste priča tudi njenim prvim trenutkom po posegu, izjemnem navdušenju ob rezultatu in seveda tudi solzicam sreče. 

 

Dan žena in dan mučenikov sta priložnost za vas

Naša zelo uspešna akcija valentinovih daril je že za nami, a nič zato! Za Dan žena in Dan mučenikov vam s prazničnimi paketi ugodnosti in daril zopet omogočamo, da tudi vi in vaši bližnji svoja očala za vedno zavržete in v prihodnost zazrete s kristalno jasnim pogledom!

Želite izvedeti kako?

Odgovor se skriva na povezavi  www.relexsmile.si, naši prijazni svetovalci pa vam bodo več informacij zaupali tudi na telefonski številki  080 16 13.

Komentarjev 4
  • leonardo 11:54 27.marec 2017.

    In koliko dni bo ta zastonj reklama še krasila Žurnal? Do drugega Valentinovega?

  • Lavdan 07:09 25.marec 2017.

    In koliko bo dobil Žurnal za reklamo, ki traja že dvajset dni.

  • polkainmajolka 07:17 05.marec 2017.

    Dobra reklama ni kaj! Tako brezplačno darilo bi tudi jaz imel!