Slovenija
123 ogledov

Marko Crnkovič v osebni stečaj

Marko Crnkovic mediaspeed
Marko Crnkovič gre v osebni stečaj. Stečajni postopek je ljubljansko sodišče začelo 24. avgusta.

Znani slovenski kolumnist Marko Crnkovič je v osebnem stečaju, eden večjih upnikov pa bo Finančna uprava, saj Crnkovič državi dolguje deset do trideset tisoč evrov, navaja MMC.

Crnkovič, ki trenutno dela na novem projetku Fokuspokus, zadeve ni želel pojasnjevati, stečajna upraviteljica Maja Grebenšek pa je za MMC potrdila, da morajo upniki terjatve prijaviti do 24. novembra.

Stečajni postopek je ljubljansko sodišče začelo 24. avgusta, kolikšni so skupni dolgovi in kako se bo delilo premoženje, pa Grebenškova ne ve, saj je postopek v fazi zbiranja informacij. 

Kot je razvidno iz javno objavljenih podatkov, je imel Marko Crnkovič od 16. avgusta 2013 skupaj blokiran transakcijski račun 686 dni. Na Finančni upravi, kjer na javno objavljenem seznamu Marka Crnkoviča vodijo kot davčnega dolžnika med deset in trideset tisoč evri.

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 6
  • allstarr111 13:26 08.oktober 2015.

    V bistvu bi tole lahko narod izkoristil v svojo korist, enkrat za spremembo. Če je dobro za bogatunče in priviligirance, ne more biti slabo niti za rajo :)vsi lepo v osebni stečaj, še prej pa nekam v tujino ...prikaži več naredit zemljiški dolg, potem pa v stečaj, in naj se jebejo, ko pride čas za oddajo dohodnine samo napišeš NI NI LOOOL

  • Janez_53 09:40 08.oktober 2015.

    Madona, me razkuri, ko takšni tipi pametujejo in imajo veliko za povedati! Takrat, ko toliko klobasajo, bi raje poskrbeli za svoje dolgove!!!

  • Papaja Popi 08:59 08.oktober 2015.

    Tale osebni stečaj je pa pri lopovih postal zelo popularen.Tako kot prej zemljiški dolg.Lopovi vedno najdejo luknjo v zakonu.