Magazin > VIP
132 ogledov

Marko Gorela: "Hvala bogu, da se je umirilo"

Marko Gorela POP-TV-2
Marko Gorela pravi, da mu telefonske številke ni bilo treba zamenjati.

Kandidat tretje sezone Gostilne išče šefa Marko Gorela je med predvajanjem omenjenega šova večkrat v kamero povedal svojo telefonsko številko, med drugim tudi med finalno oddajo.

Simpatični kuhar nam je razkril, da je prejel ogromno klicev in SMS-sporočil oboževalk in oboževalcem, a mu na srečo ni bilo treba zamenjati telefonske številke. "Nobeno sporočilo ni bilo žaljivo. Dobival sem različne ponudbe in povabila na kavice, žal pa se nisem mogel na vsa odzvati, sem pa vsem odpisal. Hvala bogu, da se je vse skupaj malo pomirilo in da mi številke ni bilo treba zamenjati. Sicer pa mi je stik z oboževalci in oboževalkami zelo pomemben,“ je za Žurnal24 povedal Marko, ki ima sicer polne roke dela. Ukvarja se z raznimi dogodki, pripravlja pa tudi nove projekte, o katerih za zdaj še ne želi govoriti. Se je pa pred kratkim posvetil varjenju piva, ki ga bomo morda v prihodnosti videli tudi na prodajnih policah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.