Magazin
34 ogledov

Marko pravi, da Mireli te želje ne bo izpolnil

Mirela Voyo/ zurnal24.si
Mireli je Big Brother včeraj izpolnil željo in ji dovolil, da vošči Marku za rojstni dan.

V spovednici mu je zaželela vse lepo in povedala, da upa, da se ima za rojstni dan lepo in da je ena od njegovih želja tudi ona. Svojo željo pa mu je zaupala tudi sama, in sicer, da bi jo, ne glede na vse, pričakal v studiu šova Big Brother. Marko si je posnetek pogledal in povedal, da ji te želje ne bo izpolnil. "Čakal je ne bom. Čakal bi jo do zadnjega diha, če bi bil prepričan, da je bila do mene iskrena. Tako pa bom počakal, da zadiha, ko pride ven, nato pa se bova pogovorila v živo, da vidim, kaj je res in kaj ne. Sedaj iz vseh strani slišim vse sorte in imam toliko različnih misli, da niti ne vem, kaj je res. Vedno sem obsojal ljudi, ki so imeli afere z zasedenimi in nikakor nočem biti ta, ki je razdrl neko družino," pravi Marko, ki se je, kljub temu da je prve dni po odhodu iz šova trdil, da z Mirelo ne misli nadaljevati, ker naj bi mu lagala, da je samska, do danes že malce omehčal.

"O tem, ali bova nadaljevala ali ne, še nisem razmišljal. Nimam pa namena biti s katero drugo, dokler ne razčistim z Mirelo. Če sem jo čakal dva meseca, jo bom  še teh pet tednov. Tudi na Facebook že dobivam različna sporočila deklet, vendar jim le vljudno odpišem. Z oboževalkami se zaenkrat še ne mislim zapletati (smeh)."

Sicer pa nam je še izdal, da je rojstni dan preživel z najljubšo osebo, mamo, s katero sta se odpravila na celodnevni izlet, zvečer pa je praznoval še s prijatelji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.