Magazin > VIP
63 ogledov

Marko se Mireli ni želel oglasiti

Marko Voyo/ zurnal24.si
Izpadli tekmovalec Marko Jovanović je naredil nekaj kar ni še nihče.

Marka sta Manja in Emi sinoči gostila v Klubu Big Brother, kjer je izpadli tekmovalec pojasnil, zakaj bo edini tekmovalec do sedaj, ki se ne bo javil svojim sotekmovalcem v hišo Big Brother.

"Ne mislim se javiti … da prepustim Mireli vse. Težko bi mi bilo gledati te ljudi, s katerimi se ne razumem. In z njo ... Bom pustil, da pride ven, da zadiha in se z njo pomenil. Ne bi sedaj tukaj pred kamero, da ji kaj povem. Občutki so mešani, nimam ji niti kaj povedati. V bistvu niti ne bi bilo realno bilo kaj bi ji danes povedal," je malce zmedeno pojasneval Marko.

Manja ga je še vprašala, ali se mu ne zdi, da bo to Mirelo pahnilo v še večjo depresijo. "Mislim, da ne. Da bi bil ravno kontra efekt, če bi se javil in ne bi bil to kar sem. Ne bi mogel odigrat nekaj nasmejanega in bi takoj vedela, da je nekaj narobe," je povedal in dodal, da tega razen Mirele tako ali tako verjetno nihče ne bo opazil. 

 

 
Komentarjev 4
  • Jagijagi1 12:31 26.april 2016.

    Izpraznila mu je mošnje zato se ne oglasi!

  • patron 11:42 26.april 2016.

    oba z Marelo sta prostitutka...., neuporabna.....

  • malonaokoli 10:39 26.april 2016.

    tudi ti Marko si samo prostitutek iz FB na BB...a kot pravijo, kakršna vzgoja takšen produkt. Tebe jaz nebi nikoli zaposlil v naš kolektiv. Bi pa dekleta verjetno plačala vstopnico za tvoj striptis.ker to je vse kar imaš za prodat.