Šport > Nogomet
38 ogledov

Prejel čestitke za gretje klopi

marouane fellaini EPA
Manchester United je požel salve smeha, potem ko je Marouaneju Fellainiju čestital za uvrstitev na Euro 2016.

Belgijska nogometna reprezentanca se je z zmago proti Andori (4:1) uvrstila na evropsko prvenstvo, na tekmi pa ni zaigral vezist Manchester Uniteda Marouane Fellaini, ki je srečanje presedel na klopi za rezerve.

Čeprav ga trener ni poslal na zelenico, so rdeči vragi svojemu nogometašu čestitali, ker je Belgiji pomagal do uvrstitve na Euro. Uradni profil angleškega velikana je bil v naslednjih urah deležen posmeha navijačev.

''Torej ni pomagal?'' je podatek, da Fellaini ni zaigral, komentiral eden izmed uporabnikov. ''Ta 'tvit' nima smisla,'' se je pritoževal drugi, tretji pa je dodal: ''Neymar je Braziliji pomagal do zmage na svetovnem prvenstvu leta 1970, čeprav ga niso poslali v igro, ker se še ni rodil.''

Angleški velikan je kakopak meril na vlogo, ki jo je Fellaini odigral skozi celotne kvalifikacije, kar pa navijačev ni odvrnilo od norčavih pripomb.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.