Šport > Nogomet
25 ogledov

Ni jasno, kdaj se bo vrnil v klub

 Martin Caceres ferrari nesreča EPA
Branilec italijanskega nogometnega prvaka Juventusa Martin Caceres nima veliko razlogov za veselje. Nočno popivanje ga bo drago stalo.

Ena neumnost rodi drugo in kot kaže je 28-letni Urugvajec trenutno pravi magnet za neumnosti. V začetku tedna, v ponedeljek zvečer, si je privoščil nekaj prostih uric zabave v Torinu, ki pa bi se lahko skorajda končale z veliko tragedijo. Urugvajec je nekaj po polnoči izgubil nadzor nad vozilom, s svojim prestižnim rdečim ferrarijem pa je zapeljal na nasprotno stran ceste ter naravnost v avtobusno postajališče, pred tem pa je oplazil še nekaj tam parkiranih vozil.

 Martin Caceres ferrari nesreča | Avtor: EPA EPA
Prometno nesrečo je zakrivil sam, italijanski policisti so ob prihodu na kraj razdejanja, Caceresu ponudili v preizkus alkotest, ki je pokazal, da je nogometaš popival, stopnja alkohola v izdihanem zraku pa je bila tolikšna oziroma čez dovoljeno mejo, da se je lahko nogometaš le poslovil od vozniškega dovoljenja.

Italijanski Corriere dello Sport je po o dogodku poročal, da Caceres v nesreči ni dobil niti praske, vendar pa je zaradi vožnje v alkoholiziranem stanju, nesreča se je zgodila na ulici Corso Giambone, ostal brez izpita. To ni bil prvi tovrstni dogodek, v katerega se je zapletel po lastni krivdi. Lani je povzročil podobno nesrečo, ko se je z avtom zaletel v vhod v postajo podzemne železnice na ulici Via Nizza.

Sledila je tudi kazen pri delodajalcu. Vodstvo Juventusa je člana urugvajske izbrane vrste finančno kaznovalo in začasno suspendiralo, potem ko je s svojim avtomobilom povzročil prometno nesrečo. Iz kluba še niso sporočili, kdaj se bo Caceres lahko pridružil moštvu.

Pri Juventusu so bili precej besni in razmišljajo, da bi igralcu izrekli plačilo globe v višini 20.000 evrov, kar je najvišja zagrožena kazen za tovrstno nespoštovanje pogodbe v skladu s pravili lige. Policisti so mu sicer že izdali plačilni nalog v višini tisoč evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.