Magazin > Film & Glasba & TV
55 ogledov

Maruša: "Da jih ni sram“

faki Planet TV
Kmetija: Nov začetek. V šov so se vrnili izpadli kandidati. Maruša Fakiju potarnala, da ju po Facebooku žalijo.

Maruša je že spoznala, da s Fakijem nimata le oboževalcev, ampak tudi kritike, in to z zelo ostrim jezikom. "Ljudje takšne komentarje pišejo, da ne moreš verjeti. Grozno. Da jih ni sram. Jaz česa takšnega ne bi mogla napisati … Ajde, da se ti pogovarjaš o igri in kako kdo taktizira, ampak da ti  žališ,“ je svojemu dragemu potarnala Maruša in mu še razkrila, da se je po njenem odhodu govorilo, da je imela splav ter da ju Slovenija sedaj kliče "fakič in fakička oziroma fakulja“.

Faki ji je na vse te informacije le odvrnil, da to pišejo tisti, "ki niso normalni“ in da tudi on ne bi mogel žaliti nekoga, ki ga sploh ne pozna.

Komentarjev 11
  • sintesi 07:05 02.december 2015.

    jo ima, pa več fakultet je naredil.....bil je pa za mešalcem

  • fritolin 20:15 30.november 2015.

    Na zacetku sem ful gledal to, potem sem pa pocasi zgruntal, pa se enega sem srecal ki je bil zraven pri produkciji in vem da so vse konflikte sploh tistega z Majo sfurali planetovci in so se mi zamerli kaj ...prikaži več so pripravljeni nardit za gledanost, grozno.........se pa ze dolgo ve da sta v Finalu Franc in Faki, tko da sem nehal par tednov nazaj , sploh pa tisto abotno zadevo o joskah in KuljajkoPa kako teta misli, da jo bo se nekdo kdaj angaziral za kaj resnega....Do konca zivljenje bo ostala znana po svojih joskastih sposobnostih...

  • viktorh 19:45 30.november 2015.

    Oba naj se zamislita.Ta deklica, ki se ima za intelektualko se je izkazala kot najbolj odurna opravljivka in zahrbtna ženska na kmetiji.Ta možakar, ne morem mu reči ded'c, pa je navadna piz.., ki se pusti smešiti in zajebavati ...prikaži več prepotentni babnici.