Magazin
93 ogledov

Maša iz Big Brotherja: "Žal mi je, da nisem verjela Mireli"

maša, david Facebook
Big Brother. Maša nam je v intervjuju razkrila, kaj je po izselitvi najbolj zanimalo njenega fanta Davida.

Kaj ste v šovu spoznali o sebi?
V šovu spoznaš o sebi veliko novih stvari, saj lahko takšna oddaja iz tebe izvabi tako najboljše kot tudi najslabše lastnosti. Spoznala sem, da sem za svoja leta kar močna in da se znam po padcih pobrati. Spoznala sem tudi, kako veliko mi določene malenkosti pomenijo. Določenih stvari v realnem življenju ne ceniš tako zelo, kot bi jih moral, in vse to sem spoznala v izolaciji.

Sotekmovalci so komentirali, da ste bili na začetku drugačni in se pozneje bolj odprli. Se strinjate?
S komentarjem stanovalcev, da sem se kasneje bolj odprla, se popolnoma strinjam. Na začetku sem bila predvsem opazovalec, tudi zaradi novega okolja, na katerega se moraš privaditi. Potrebovala sem določen čas, da sem se privadila na izolacijo in nove ljudi, ko pa sem se počutila bolj sproščeno, sem se veliko bolj odprla.

Po vašem odhodu je bilo v hiši napeto. Ste pričakovali, da se bo Erik tako burno odzval in napadel Anžeta?
Ni mi bilo lahko, ko sem se mogla posloviti od svojih sostanovalcev, zato razumem, da tudi nekaterim on njih ni bilo vseeno ob mojem odhodu.  Po pravici povedano nisem pričakovala tako burnega odziva s strani Erika, če pa pomislim, da se je po Tamarinem odhodu enako burno odzval do Daliborja, so stvari bolj pričakovane. Dobro smo se razumeli in razumem, da se je Erik razjezil, saj mu ob mojem odhodu ni bilo lahko, tako kot tudi meni ne.

Se strinjate z Erikom, da bi bilo bolj pravično, če bi vi ostali, ker je Anže pokazal zelo malo?
Na to vprašanje ne morem odgovoriti niti z da niti z ne. Nisem pristojna za odločanje o tem,  kaj je pravično in kaj ne, ker vsi delamo napake, a vsi delamo tudi dobre stvari.  Je že res, da je Anže pokazal zelo malo, kar je tudi logično, saj je bil zelo malo časa z nami in se ni sprostil. Sam pa ni pokazal niti želje in volje do bivanja v hiši in zaradi tega je res pokazal zelo malo.

Kako ste gledali na Erikova čustva?
Nad Erikovimi čustvi sem bila na nek način presenečena, saj sem v njem videla le prijatelja. Mislim, da so ta čustva nastala samo zato, ker sva se kot prijatelja zelo dobro razumela. Menim tudi da Erikova čustva niso bila resnična, saj smo bili izolirani .... Če bi se z Erikom poznala v realnem življenju, do tega ne bi prišlo. Ko si izoliran od sveta, potrebuješ ljudi, na katere se lahko obrneš, ko imaš slab dan. Spoznaš ljudi, s katerimi se res razumeš in zaradi tega lahko pride do mešanih občutkov, tako kot je to zgodilo pri Eriku.

Bi se zapletli z Erikom, če bi bili samski?
Ne, saj v njem vidim le prijatelja in ne osebe nasprotnega spola. Res je, da sem ves čas iskala stik z Erikom, saj sva se zelo dobro razumela. Znala sva se resno pogovarjati, a tudi šaliti in se smejati.

V Big Brother klubu ste izjavili, da z Erikom verjetno ne boste ostali v stikih in da imate mešane občutke. Kaj se je zgodilo?
Ko izstopiš iz hiše Big Brother, te zasujejo z raznoraznimi informacijami, vidiš posnetke in izjave. Rekla sem, da imam mešane občutke, ker nisem imela dovolj časa, da bi si ogledala celotno zgodbo in dogajanje. Sem pa videla veliko stvari, nad katerimi sem bila šokirana in razočarana, na primer Erikove izjave o otipavanju. Nad tem sem bila res šokirana, saj se to nikoli ni zgodilo. Poleg tega so me neprijetno presenetile tudi izjave iz spovednic in pogovori na vrtu. Vem pa, da me je vedno branil in mi stal ob strani, za kar sem mu tudi zelo hvaležna. Ko bo prišel ven, bova o tem še govorila, vendar dvomim, da bova ostala prijatelja

Mirela je rekla, da ji je Erik zaupal, da ste ga pod odejo otipavali. Ali to drži?  Sicer obstaja posnetek, da je Erik Almi to res rekel ...
Žal mi je, da Mireli nisem verjela, saj je ves čas govorila resnico. Malo sem jezna na Almo, ker je to vedela, a mi tega ni nikoli povedala. Z Erikom se nisem nikoli otipavala pod odejo in to sem tudi že večkrat povedala.

Ste si oddahnili, ko je po vas po šovu prišel fant? Kako vas je sprejel? Sta že razčistila nedorečene stvari?
Svojega fanta sem bila zelo vesela, saj sem tako videla, da je - ne glede na to, kako je bilo zunaj vse prikazano - še vedno verjel vame. Sprejel me je z dolgim objemom in poljubom, nato pa je nadaljeval pogovor o stvareh znotraj hiše. Stvari sva razčistila in zgladila ter že zreva novim izzivom naproti.

Kaj ga je najbolj zanimalo?
Najbolj ga je zanimalo, kako se počutim in če je vse v redu z mano. Nato pa sva govorila o nama.

Erik je vašega fanta žalil. Kako ste gledali na te komentarje?
Seveda mi tega ni bilo lepo poslušati. Vsak, ki ima rad svojega partnerja, takih žaljivk ne more poslušati. Po drugi strani pa mi je za njegove besede vseeno, saj imajo vsake oči svojega malarja. Zame je moj fant najlepši. Ne strinjam se tudi z Erikovo izjavo, da „nima jajc“, saj je kljub dvomom, ki jih je imel, in kljub prikazanemu na televiziji, še vedno zaupal vame in prišel v hišo ter obisk odpeljal s stilom.  Še kako velika jajca ima!

S kom ste sicer najtežje shajali in zakaj?
Ne bi rekla, da sem s komerkoli težko shajala, saj je bilo vse zelo odvisno od situacije. Včasih sem se bolj razumela z enimi, včasih z drugimi.  Na začetku mi je bilo najtežje shajati z Almo, saj sva si precej različni in je na določene stvari zelo burno odreagirala. Kasneje pa se nikakor nisem mogla ujeti z Mirelo, ker je nisem morala več poslušati.

Kaj ste počeli v soboto po šovu?
Po šovu sem z Davidom in Tamaro odšla na pijačo, kjer smo si v miru lahko vse povedali in razložili.

V kakšnem odnosu sta s Tamaro?
Moram reči, da sva s Tamaro v odličnem odnosu. Zgladili sva vse spore. Pogovorili sva se o vsem in prišli sva do zaključka, da so bili najini skupni trenutki v hiši fantastični in da si želiva nadaljevati prijateljski odnos.

Kako pa ste se počutili, ko je Tamara prišla v šov in imela svoj govor? Se vam je zdelo krivično, da ji niste smeli odgovoriti?
Njen prihod sem kar nekaj časa pričakovala in ga tako tudi dočakala. Na nek način sem jo razumela. Prišla si je oprat ime in razumem, da je bila jezna na oba. Ni se mi zdelo krivično, da ji nisem smela odgovoriti, saj sem svoje mnenje takoj za tem povedala v spovednici. Povedala sem, da jo na nek način razumem in da mi ne glede na vse še vedno veliko pomeni ter da se želim, ko pridem ven, pogovoriti z njo. To se je zgodilo, saj me je poleg mojega fanta pričakala v studiu.

Kakšno je vaše mnenje o novih prišlekih – Draganu, Anžetu in Poloni?
O novih stanovalcih nisem imela ravno dobrega mnenja. Že prvi vtis je bil slab, saj so nam poskušali odvzeti postelje. Kasneje, v času tedenske naloge Talent šov, sem si o Poloni ustvarila popolnoma drugo mnenje. Punca je zelo v redu in vem, da bova ostali v stikih. Anžeta sem težko prenašala - zame je bil zelo vzvišen in tudi razvajen. Ne vem, kaj naj rečem o Draganu … Če bi se lahko kdaj normalno pogovarjala o neki temi, morda ne bi bil tako napačen. Mislim pa, da se Dragan ne zna izražati in da želi nenehno provocirati.

Anže je sedaj prostovoljno šel iz šova. Kako to komentirate?
To sem pričakovala, saj je ves čas govoril, da želi domov. Ni pokazal nobenega truda in želje po bivanju v šovu.

Dragan vas je med nominiranjem označil za smrkljo.  Rekel je tudi, da se mu gabite. Kaj pravite na takšne besede? Sta razčistila?
Na to se nisem kaj veliko ozirala. Vsak ima svoje mnenje, menim pa, da se je grdo izrazil. Nič nisva razčiščevala, saj se s tako bedarijo nisem želela ukvarjati. Škoda bi bilo mojega časa.

Mirelo ste v Big Brother klubu potolažili, da vam je Marko rekel, da je vse v redu. Kaj točno vam je rekel Marko?
Zdelo se mi je pravilno, da Mireli povem, kaj mi je Marko rekel. Sama vem, kako je, ko se sprašuješ, kaj je z ljubljeno osebo. Zato sem se tudi odločila, da se pozanimam in ji povem, da je vse v redu. Bila sem vesela, da jo je to potolažilo. Marko pravi, da čaka, da Mirela pride ven in da se bosta pogovorila.

Kako ste gledali na romanco med Mirelo in Markom?
Romanca med njima me je zelo presenetila, saj je bilo na začetku videti, kot da Mirela z njim ne želi imeti nič. Konec koncev pa sta sama dovolj stara, da vesta, kaj počneta in kaj čutita. Kdo sem jaz, da sodim. Vsak ima pravico, da o svojem življenju odloča sam. Videlo pa se je, da sta bila, ko sta bila skupaj, vesela in da sta se dobro razumela. To je tudi najpomembnejše.

Kaj si obetate od nastopa v šovu? Vas mika kakšna kariera v javnosti?
Iz šova želim potegniti najboljše. Zame je predstavljal zelo veliko izkušnjo in tudi življenjsko lekcijo. Zelo si želim doseči svoje cilje, predvsem pa želim uživati vsak dan. Dandanes bolj cenim malenkosti, za katere se ne zavedamo, kako zelo so pomembne. Kariera v javnosti me zelo zanima. Že dalj časa si želim službe, ki bi bila povezana z javnostjo in mediji. V preteklosti sem se v tej smeri že preizkusila. Mislim da bi se v tej smeri kar dobro odrezala, saj bi v takšno delo vložila veliko truda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.