Magazin
121 ogledov

Mašin fant: "Erik ima nalogo osvojiti Mašo"

erik, maša Voyo
David Avbelj, Mašina ljubezen iz zunanjega sveta, o njenih resničnostnih avanturah pravi ...

"Do Maše sem bil vedno fer in bom še naprej. Počakal bom, da se vrne iz šova, da se o vsem pogovoriva in vidiva, kako nadaljevati. A če ji je všeč nekdo drug, so stvari jasne. Seveda mi ni po godu, da vsako noč skupaj ležita in da ga požira z očmi. Čeprav zatrjuje, da ga vidi le kot prijatelja, mislim, da s prijateljem ne deliš postelje. Seveda pa ta odnos med njima napihujejo, to zagotovo. Sicer sem mnenja, da ima Erik nalogo osvojiti Mašo. Iz prejšnjih šovov sem slišal, da se dogajajo tudi take stvari, da se za določene naloge tekmovalcem ponujajo denarna sredstva ali nagrade. A tega ne morem potrditi, ker so to samo govorice," pravi David Avbelj, fant tekmovalke šova Big Brother Maše.

Opa! David pa se sicer vsak dan sliši s Tamaro, s katero se tudi dobiva.

David je komentiral tudi izpade, ki jih je Maša doživela v šovu: "Mlada je, 20 let, načelo ji je živce, a jaz ji tukaj ne morem pomagati. Sama se je odločila za to. Ko sva se midva spoznala je bila že na kastingih."

Iz PRO PLUS so sporočili, da tekmovalci niso plačani za svoja dejanja v hiši Big Brother.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.