Magazin > Lepota & telo
67 ogledov

Testirali smo masko, ki jo uporablja tudi Kate Middleton

zivljenje 18.03.14. maska, foto: shutterstock Shutterstock
Preiskusili smo masko s čebeljim strupom Gold Bee Venon. Gre za masko z dodatkom čebeljega strupa, ki naj bi bila naravno nadomestilo botoxa.

Proizvajalec nam je poslal vzorce maske s čebeljim stripom, ki so zadoščali za pet dni. 

Maska se lahko uporablja kot krema ali kot maska v debelejši plasti, ki jo pustimo delovati 10 min in speremo ali pustimo delovati vso noč. Naša novinarka jo je uporabljala kot kremo.

Vsebuje esencialna organska olja vrtnice in sivke, organski slez, organsko karitejevo maslo, vitamin E, beta-karoten, manuka med in čebelji strup (ABEETOXIN).

Gre za najbolj iskan izdelek Deborah Mitchell, ki ga opisujejo tudi kot naravno alternativo injekcijam botulinum toksina (botoks). Maska po navedbah proizvajalca deluje na obrazne mišice tako, da jih dvigne, napne in učvrsti, obenem pa deluje na globoke izrazne gube in linije.

Maska je prijetnega vonja in strukture, se dobro vpija in na kožo deluje blagodejno. Čebelji strup naj bi povzročil hitrejšo cirkulacijo krvi, kar pospeši nastajanje kolagena. Ne zateguje in koža po nanosu ne zateče. Glede učinka glajenja gubic smo ocenili, da je bilo petdnevno nanašanje prekratko, da bi ga lahko zaznali.

lica | Avtor: Zurnal24 foto Zurnal24 foto
lice | Avtor: Zurnal24 foto Zurnal24 foto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.