Šport > Moto športi
30 ogledov

''Massa ne bo izdal Ferrarijevih skrivnosti''

claire williams EPA
Williams, nekdanji velikan med ekipami formule ena, s katerim so naslove svetovnega prvaka osvajali legendarni Keke Rosberg, Nelson Piquet, Nigel Mansell in Alain Prost, se počasi vrača med najboljše konstruktorje v karavani F1.

Strokovnjaki formule ena so pred začetkom letošnje sezone napovedovali, da bi se Williams lahko vmešal v boj za svetovnega prvaka, a beli po treh dirkah še niso stopili na zmagovalne stopničke.

''Nič ni šlo narobe. O Williamsu se je veliko govorilo. Pred Melbournom se je ugibalo, kje smo in kaj smo. Kot ekipa smo vedeli, kje smo. Nismo pričakovali, da bomo zmagovali,'' je o vtisih po uvodnih drikah sezone spregovorila namestnica šefa ekipe Claire Williams. ''Vedno si zastavimo cilj, da izboljšamo lansko uvrstitev. Fantastično bi bilo, če bi konstantno osvajali točke in morda tudi stopničke,'' je dodala 37-letnica.

Več na:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.