Magazin > VIP
154 ogledov

MasterChef Slovenija: Javnost nad Iztoka

iztok, salome Voyo
Včeraj smo videli dvoboj dveh velikih egov.

V včerajšnji oddaji šova MasterChef Slovenija se je kadilo – na štedilniku in iz ušes dveh kuharjev, ki svoje slabe volje nista skrivala.

Salome in Iztok sta morala združiti moči, kar je bilo že takoj na začetku obsojeno na propad. "Uresničila se je moja največja nočna mora. Komunikacija bo slaba, ker bo hotel delati po svoje,“ je odločitev sodnikov, da mora sodelovati z bradatim Iztokom, pokomentirala Salome, ki bi svojega pomagača morala voditi, a ji to ni uspelo.

Salome je predlagala, da bi naredila pire, s čimer se Iztok ni strinjal, saj smo ga v šovu videli že prevečkrat. Kot je napovedala 48-letnica, je Iztok delal po svoje, kar so opazili tudi sodniki. Alma je pripomnila, da Iztok Salome ne zaupa, Karim pa je dodal, da gre za dvoboj dveh velikih egov.

"Jaz imam rada moške, ki imajo srce in imajo radi žensko dušo ter ji pomagajo. On se ni potrudil, da bi mi pomagal,“ je potožila zvezdnica in dodala, da je njuno sodelovanje spominjalo na boj za Piranski zaliv. "Njemu je izpod časti, da ga komandira transseksualka,“ je še povedala.

Njun krožnik je bil polomija in Salome se je branila, da je Iztok že takoj na začetku povedal, da ne bosta šla na balkon. Iztok je to zanikal. "Ne moreš me v drek poriniti,“ je dejal in spomnil, da se ni imel časa ukvarjati s svojim delom krožnika, ker je reševal meso, ki ga Salome ni dovolj dolgo pekla.

Spletni komentatorji so se postavili na stran visokorasle Salome. Večina meni, da je Iztok aroganten in vzvišen. "Ne maram Salome, ampak še bolj pa mi gre na jetra ta Iztok. Misli, da vse ve in zna. Kako je nadut in vzvišen. Niti sanja se mu ne, kaj si sodniki res mislijo o njem. Prav nadležen je,“ je napisala komentatorka.

Kakšno je vaše mnenje o njunem sporu?

 

Komentarjev 4
  • Skok Janko 14:14 26.maj 2017.

    Mene zanima, ali je to sploh Slovenska oddaja. Naj se Salome že enkrat nauči govoriti Slovensko, ali pa jo dajte VEN. SRAMOTA!!!!!!!!!!!

  • kapibara 15:31 20.april 2017.

    salome pa njena mora: Ko dojame,da je edinole moški- nikoli NI in NE BO ženska..V galavi smo pa vsi lahko marsikaj: začnemo z salome in tako naprej

  • Vesoljec 12:45 20.april 2017.

    Salome zvezdnica? :-D LMAO.