Magazin > Film & Glasba & TV
37 ogledov

Matej je poskušal tudi pri Lari

Lara, Kmetija: nov začetek Planet TV
Iz arene je že četrtič kot zmagovalka stopila Jasmina, ki se je izkazala za pravi strup za ženske sotekmovalke. Lara pa je razkrila, da je Matej svojo srečo poskusil tudi pri njej.

Jasmina in Lara sta se pomerili v istih igrah kot Jasmina in Žana prejšnji teden. Za obe poraženki je bila usodna koruza v igri moči. Lara po izgubljenem dvoboju ni mogla skrivati solz razočaranja. "Zelo sem jezna nase in razočarana, saj sem hotela Jasmino vreči ven. Ne vem, ali sem bolj jezna nanjo ali nase," je objokana povedala v kamero. "Če bi izgubila proti komerkoli drugemu, bi bilo lažje."
 
Ob slovesu je Lara Darinki dejala, naj zdrži, Mateju pa naročila, naj pazi nanjo. Da pa brez nje na kmetiji ne bo dolgčas, bo poskrbela z izborom glave družine. "Moja odločitev glede glave družine bo šok. Naj se malo premešajo štrene," je dejala.

Matej je poskusil tudi z njo 

Še pred vstopom v areno je Lara razkrila, da je Matej v preteklosti poskusil svojo srečo z več dekleti v šovu. Najprej je poskusil pri Kristini in Žani. "Obe imata fanta in sta resni, zato pri nobeni ni nič dosegel in na koncu je mislil, da bo kaj pri meni." A ker je prej ni opazil na tak način, se na njegove namige ni odzvala. "Jaz sem prva ali pa sploh nobena," je bila odločna Lara.

Jasmina se ne misli žrtvovati 

Po Larinem odhodu je preostala četverica že začela razmišljati o prihajajočem tednu. Darinka je razkrila, da Laro pogreša, ker ji je, v nasprotju z Jasmino, lahko zaupala. Ne zaupa niti Mateju. "Zdi se mi, da je v nekaj dneh zelo prestopil na stran fantov. Bolje, da se držim čisto zase," je dejala.

Da igra dvojno igro, je priznal tudi Matej. "Prišel je trenutek, ko na nek način igram dvojno igro. Še vedno držim z Darinko in obenem tudi s fantoma," je povedal.
 
Trojica Leon, Denis in Jasmina je predvidela, da bo za naslednji dvoboj najbrž spet na vrsti Jasmina, ki pa se za fanta ni pripravljena žrtvovati. "To je prevelika nagrada, da bi se kar tako žrtvovala za nekoga, ki ga sploh ne poznam," je dejala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.