Magazin > VIP
64 ogledov

Matej kmetije ne more prodati

Matej Drečnik mediaspeed
Zmagovalec šova Kmetija išče lastnika Matej Drečnik se še vedno ukvarja s prodajo nagrade.

Matej Drečnik, ki nam februarja ni želel priznati, da kmetijo, ki jo je dobil kot zmagovalec resničnostnega šova Kmetija išče lastnika, prodaja, je povedal, da jo res prodaja, a se žal vedno zatakne pri denarju: "Kmetije še nisem prodal, še vedno je na prodaj. Zanimanje sicer je, vsak teden me namreč pokličejo vsaj trije potencialni kupci, zatakne pa se pri bančnih posojilih. Cena ostaja enaka."

Matej do nadaljnjega tako ostaja na kmetiji, nam pa je še izdal, zakaj se je za prodajo sploh odločil: "Zaenkrat na kmetiji še živim, gor imam tudi živali, vendar bi se želel čim prej preseliti, saj še vedno nimam svojega mira. Ljudje me namreč še vedno na veliko obiskujejo, le kakšen dan je malo bolj mirno."

Komentarjev 1
  • Oxxo 20:23 18.avgust 2013.

    Matej želim ti uspešno prodajo; žal so časi za take naložbe negotovi... in je teško prodati.Je pa zagotovo teško živeti - če ti vsak dan na kmetijo prileze slovenski firbec... Predlagam, da začenš pobirati vstopnino - če ...prikaži več boš dal 1 eur za ogled kmetije - bo obiska za 50% manj...