Svet
13 ogledov

Mati ubila hčerkici

Gela Profimedias
Najprej ju je zastrupila, nato še zadušila z lastnimi rokami.

Italijo je pretresla novica iz Gele, kjer je 41-letna mati v torek ubila svojo devetletno in sedemletno hčerkico. Po umori je poskusila ubiti še sebe in se vreči z balkona, a jo je pred smrtjo rešil soprog.

Piti so morale belilo 

Svoji hčerkici je po poročanju italijanske tiskovne agencije Anse silila, da sta spili Sodium Hypochlorite, ki je osnovna sestavina belila za perilo ter odstranjevalcev plesni in plesnivih madežev, je pa tudi pomožno sredstvo za odmaševanje odtkov. Ko sta deklici zaužili tekočino, ju je zadušila z lastnimi rokami.

Nato je tekočino spila tudi sama in se želela vreči skozi balkon. V tistem trenutku je prišel domov 48-letni soprog in jo rešil. Nato je našel trupli deklic in poklical policiste.

Žensko so odpeljali v bolnišnico. Po poročanju Anse je prva analiza psihiatra pokazala, da je ženska trpela za hudo obliko bipolarne motnje. Šlo naj bi za žensko, ki je bila dobra mati z veljavo v družbi in na delovnem mestu, hkrati pa je bila zasebno pogosto nasilna in tudi posesivna ter depresivna. 

Komentarjev 1
  • Majazmaja 11:56 28.december 2016.

    A. Š.: kako lahko nekdo, ki je tako nerazgledan in neizobražen, piše časopisne članke? Sodium Hypochlorite je NAVADNA VARIKINA! Če ste hodili v srednjo šolo, ste vzeli celo FORMULO: NaCLO.