Magazin > Film & Glasba & TV
37 ogledov

Matt Damon brani Afflecka

Matt Damon Ben Affleck Reuters
Potem ko so oboževalci superjunakov začeli podpisovati peticijo proti Afflecku kot novemu Batmanu, mu je zdaj v bran stopil njegov prijatelj Matt Damon.

Odkar se je razvedelo, da bo Ben Affleck novi Batman, je igralec prejel več kritik kot pa čestitk. Proti njemu so začeli celo podpisovati peticijo, zdaj pa se je oglasil njegov najboljši prijatelj Matt Damon in povedal, da bo več kot odličen superjunak. "Mislim, da se bo zelo izkazal. Vem, da se nad tem zgraža veliko ljudi, a mislim, da je to smešno, saj ne bo igral kralja Leara! To je Batman, on to zna. Tisti, ki so gledali filma Misija Argo in Mesto, vedo, da se bo odlično odrezal, saj sta bili vlogi v teh filmih zahtevnejši, kot je Batmanova. Batman samo sedi v tisti svoji kapuci in ljudem šepeta s hladnim glasom. Pravi izziv je vloga Brucea Wayna in Ben bo pri tem naravnost odličen."

Da bo blestel kot Bruce in Batman, je prepričan tudi Zack Snyder, ki je ob razglasitvi prejšnji teden povedal"Ima odlične igralske sposobnosti, da bo ustvaril junaka, ki je starejši in modrejši kot Clark Kent ter nosi brazgotine svoje napete preteklosti, hkrati pa bo znal obdržati šarm, ki ga svet vidi v milijarderju Bruceu Waynu. Komaj čakam, da bom delal z njim."

Kako se bo Affleck odrezal kot najslavnejši netopir vseh časov, pa bomo izvedeli šele poleti 2015.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.