Šport
22 ogledov

Mayweather: "Naj se javi, ko bo zaslužila 300 milijonov v 36. minutah."

Ronda Rousey Profimedias
"Money Man" je skušal izzvati borce mešanih borilnih veščin, a ti na njegovo provokacijo odgovarjajo umirjeno.

Borilka mešanih borilnih veščin Ronda Rousey je bila letos izbrana za najboljšo borko na letošnjih nagradah ESPY, ki jih podeljuje ameriška televizijska postaja ESPN. V tej kategoriji je premagala tudi ameriškega boksarja Floyda Mayweatherja Jr. in se nekoliko pozabavala na njegov račun.

V intervjuju po zmagi se je namreč poigrala z dvojnim pomenom angleške besede "beat", saj lahko beseda pomeni tako premagati kakor udariti. "Zanima me, kako se Floyd počuti sedaj, ko ga je premagala (oz. udarila) ženska," se je Rouseyjeva nekoliko zasmejala v kamero.

Mayweather se je sedaj odzval na njene besede: "Še čakam, da bi kak borec mešanih borilnih veščin v 36. minutah zaslužil 300 milijonov dolarjev. Ko bo Ronda to uspela, se naj javi. Preden je zmagala nagrado, sploh nisem vedel kdo je. Čestitam ji za nagrado, verjamem, da jo je zaslužila. Nagrado sem osvojil že šest- ali sedemkrat." Boksarja so očitno besede Rouseyjeve le nekoliko prizadele.

Na Mayweatherjeve besede pa se je že odzvala zveza borcev UFC in zapisala na Twitterja: "Ona ne potrebuje 12 rund."  Tako so kar jasno dali Mayweatherju vedeti, kdo je po njhovem mnenju boljši borec.

Mayweather je v napovedanem "boju stoletja", ki je trajal dvanajst rund, premagal Mannyja Pacquia, a so bili gledalci vse drugo kot navdušeni. Rouseyjeva pa je pred nekaj dnevi največjo konkurentko Bethe Correia premagala po le 34 sekundah. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.