Šport > Zimski športi
20 ogledov

Mazejeva pojasnila, da ni zaklela

Maze twitter Reševalni pas/Twitter
Nekateri hrvaški mediji so po odstopu Tine Maze na slalomu na Slemenu nad Zagrebom zapisali, da je slovenska šampionka v pogovoru za hrvaško televizijo izrekla kletvico zaj … se.

Tina Maze je namreč med prvim in drugim tekom v pogovoru za hrvaško televizijo dejala, da se je prišla zabavljati (zabavati), nekateri hrvaški spletni portali pa so to prevedli, kot, da se je prišla zaj ….

Mazejeva je po navajanju hrvaških medijev to očitno opazila in na svojem twitter profilu še enkrat zapisala, kar je povedala v eter hrvaške nacionalne televizije: "Just for info! Na Slemenu sem se želela ZABAVATI, in sem se'," je zapisala Mazejeva in razjasnila dvome, da ni zaklela pred kamero.

Korošica se je še enkrat zahvalila za podporo vsem svojim navijačem, tudi Hrvaškim, obenem pa na twitterju za rojstni dan čestitala tudi Janici Kostelić. Upokojena hrvaška šampionka je v soboto praznovala 31. rojstni dan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.