Magazin > VIP
73 ogledov

"Lažje je bilo izgubiti nogo"

heather mills Profimedias
Heather Mills, nekdanja žena Paula McCartneyja, je povedala, da je bila ločitev od slavnega Beatla težja kot izguba noge.

Nekdanja manekenka Heather Mills, ki je nogo izgubila pred več kot 20, ko se je vanjo zaletel policist na motorju, je v intervjuju za Mail on Sunday Event magazine izjavila, da je bil zakon z Beatlom težak. Povedala je tudi, da nikoli ni bila oboževalka omenjene skupine in da sedaj prezira življenjski stil slavnih in bogatih.

47-letnica je tudi priznala, da je bila ločitev od Paula McCartneyja umazana. Celo travma, ki jo je doživljala po izgubi noge, ni bila tako velika kot travma, ki jo je čakala po ločitvi. "Lindi je bilo težko, Yoko je bilo težko in to, kar se je meni dogajalo po ločitvi … Lažje sem se spopadala z izgubo noge,“ je povedala Heather in poudarila, da se je s Paulom poročila, ker je bila vanj zaljubljena, a dodala: "Tisti, ki mislijo, da so s poroko z rock legendo pristali v paradižu, se motijo."

Heather se je sicer dotaknila tudi svoje invalidnosti in samozavesti. Pravi, da se še nikoli ni počutila tako seksi kot sedaj. "Celo sedaj, pri 47 letih, vem, da lahko imam vsakega moškega, ki si ga zaželim. Zelo sem samozavestna, saj sem z vsakim delčkom svojega telesa zelo zadovoljna. Ne sramujem se, da nimam noge. Pogovore celo začenjam z besedami: 'Bi zmasirali moj štrcelj?'"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.