Šport
64 ogledov

McGregor ne bo več plesal kot opica

conor mcgregor Facebook
Irski zvezdnik mešanih borilnih veščin je v obširni objavi na družabnih omrežjih potrdil, da se ne bo upokojil, vodstvu UFC pa poslal jasno sporočilo, da se ne bo uklonil njihovim zahtevam.

Conor ''Zloglasni'' McGregor še naprej buri duhove z bojkotom promocijskega dogodka v Las Vegasu, kamor bi moral pripotovati s priprav na povratni dvoboj z Natom Diazom.

UFC je McGregorja izključil s tekmovanja UFC 200, ker ni želel izpolniti svojih promocijskih obveznosti, borec pa je na družabnih omrežjih razburil z izjavo, da se bo upokojil.

McGregor je zdaj pojasnil svoje razloge, zakaj se je odločil bojkotirati promocijski dogodek v mestu greha, svoje oboževalce pa pomiril z izjavo, da se ne bo upokojil.

''Pride čas, ko mora človek prenehati deliti letake in se vrniti nazaj v prekleto trgovino. 50 svetovnih turnej, 200 tiskovnih konferenc, milijon intervjujev, dva milijona fotografiranj, zato da na koncu zrem porazu v oči in ne razmišljam o drugem kot o napačni pripravi na dvoboj. In številnih motnjah, ki so pripeljale do tega trenutka,'' je med drugim zapisal McGregor, ki se je po zmagi nad Dennisom Siverjem in Josejem Aldom proslavil kot eden najprepoznavnejših obrazov UFC.

''Čas je, da se vrnem k življenju, ki mi je dalo to življenje. Ko se vozim proti neki luknji v Connecticutu ali kjerkoli druge, da bi se pogovarjal s Timom in Suzie v oddaji jutranjega programa, ki nikogar ne zanima, mi to ne prinese ničesar. Govoriti z neko gospo, ki ji ni mar, kaj počnem, vendar si želi le lepe povišice... tudi to me ne moti, vsem vam sem priskrbel povišice. A zdaj se moram posvetiti sebi,'' je nadaljeval Irec.

"Prihajam po maščevanje"

''Prihajam po maščevanje. Celotno ekipo sem prepeljal na Portugalsko in Islandijo, da bi popravil napake pri moji vadbi. S pravimi prilagoditvami in osredotočenostjo bom končal, kar sem začel na zadnjem dvoboju. Če bom spet na poti delil letake, mi ne bo uspelo,'' je zapisal McGregor in dodal, da naj denar porabijo za promocijo drugih neuveljavljenih borcev, on je namreč ne potrebuje.

''Pomeril se bom z večjim, daljšim in težjim človekom. Moram se pripraviti na pravilen način. Ne bom več plesal za vas. Čas je, da plešejo druge opice. Vse nas sem priplesal do sem,'' je sklenil Irec.

Dan po objavi je sprožil še eno puščico proti UFC. Na družabnem omrežju je objavil svojo fotografjo in sporočil, da so njegovi računi plačani, denar pa zaslužen. ''Na potezi ste,'' je sporočil vodilnim možem UFC.

In res so.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.