Šport > Nogomet
66 ogledov

McGregor ne zna obdržati skrivnosti

conor mcgregor cristiano ronaldo Profimedias
UFC zvezdnik Conor McGregor je razkril, da naj bi Cristiano Ronaldo podaljšal pogodbo z Real Madridom.

Conor ''Notorious'' McGregor, UFC prvak v peresno lahki kategoriji in dober prijatelj Cristiana Ronalda, ne zna obdržati skrivnosti.

Irski zvezdnik mešanih borilnih veščin je na tiskovni konferenci pred dogodkom UFC 202 izdal, da je portugalski napadalec podaljšal pogodbo z aktualnim zmagovalcem Lige prvakov.

Začelo se je tako, da je eden od novinarjev McGregorja spomnil na to, kako je s svojo obljubo, da bo na Forbesovi lestvici največjih športnih zaslužkarjev prehitel zvezdnika Real Madrida, Ronalda spravil v smeh.

Na vprašanje, kaj bi na tem mestu rad sporočil svojemu prijatelju, je McGregor odvrnil: ''Rekel je, da je pravkar podpisal nov dogovor z Real Madridom, tako da bo težko. Morda ga bom prehitel prihodnje leto.''

Pri Realu do konca kariere?

Ronaldo ne skriva, da si želi svojo kariero končati na Santiago Bernabéuu. Pogodba s kraljevim klubom mu poteče leta 2018, z novim dogovorom pa naj bi v klubu ostal do leta 2020 oziroma 2021.

Možno je, da  nove pogodbe še ni podpisal, a dogovor je bržkone sklenjen, uradna potrditev pa po poročanju spletne strani Managingmadrid.com sledi v bližnji prihodnosti.

Ronaldo, ki bo februarja dopolnil 32 let, je med finalom evropskega prvenstva utrpel poškodbo kolena in bo manjkal na uvodnih tekmah nove sezone.

Real Madrid naj bi podaljšanje pogodbe s svojim prvim zvezdnikom proslavil s slavnostnim dogodkom na stadionu Santiago Bernabéu.

McGregor se trenutno pripravlja na povratni dvoboj z Nateom Diazom, ki bo na sporedu 20. avgusta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.