Šport
48 ogledov

Napovedal ''vojno'' zibelki MMA

conor mcgregor Profimedias
Prvi zvezdnik mešanih borilnih veščin (MMA) Conor McGregor je napovedal, da se nikoli več ne želi boriti v Las Vegasu.

Conor ''Zloglasni'' McGregor je besen na zvezno državo Nevada, ki ga je zaradi incidenta pred povratnim obračunom z Natom Diazom kaznovala s 150.000 ameriškimi dolarji.

Med tiskovno konferenco v Las Vegasu, ki velja za prestolnico borilnih veščin, se je namreč vnel boj s plastenkami in pločevinkami, s katerimi so se obmetavali člani obeh ekip.

V preteklosti so vsi največji dvoboji irskega zvezdnika potekali v Las Vegasu. V mestu greha se je pomeril s Chadom Mendesom, Josejem Aldom in dvakrat z Diazom. Kot kaže, temu ne bo več tako, saj mu je Nevada poleg denarne kazni naložila še 50 ur družbeno koristnega dela.

''Conor McGregor mi je rekel 'nikoli več se ne želim boriti v Nevadi.' Nikoli. Kakšen smisel ima to za Nevado? Fantje se ne bodo želeli boriti v tej državi. To ni dobro,'' je povedal vodja tekmovanja Dana White in dodal: ''Conor ne potrebuje Nevade. Bori se lahko kjerkoli. Njegove dvoboje lahko organiziramo na otoku. Za Nevado to res ni smiselno.''

150.000 dolarjev je pet odstotkov celotnega honorarja, ki ga je za povratni dvoboj z Diazom zaslužil McGregor. Če se bodo napovedi o bojkotu uresničile, bo to velik finančni udarec za Las Vegas, saj so bili v Nevadi organizirani štirje od petih najdonosnejših dogodkov v zgodovini MMA, in to prav z McGregorjem v glavni vlogi.

Irec bo v ring znova stopil 12. novembra, ko se bo v New Yorku pomeril z Eddiejem Alvarezom.

Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.