Svet
24 ogledov

Med ljubljenjem v naravi lev raztrgal žensko

lev, Kenija EPA
Ženska naj bi bila v nekaj dneh že druga žrtev "lačnega" leva.

Iz Zimbabveja prihaja žalostna ljubezenska zgodba, ki se je končala tragično. Kot poroča MailOnline, je lev presentil par, ki se je za grmovjem predajal telesnim užitkom. Po poročanju tamkajšnjih lokalnih medijev, se je lev približal paru in glasno zarjovel.

Moški naj bi v paniki nag stekel stran, lev pa je napadel dekle, ki se njegovih krempljev ni moglo ubraniti. Raztrgal jo je do smrti.

Par naj bi se na isti lokaciji večkrat srečeval. Nesrečno dekle je delalo v bližnji trgovini, njen fant pa je bil ribič.

Po tragičnem dogodku je stekel do ceste in pripeljal pomoč. Prišli so policisti in varuhi parka, ki pa dekletu niso mogli več pomagati. "Ženska je bila že mrtva. Vsa je bila krvava in opraskana, vrat in trebuh pa je imela raztrgan," so pripovedovali.

Varuhi parka so se odpravili na lov za levom, saj so takoj posumili, da je lev ubil še enega lokalnega prebivalca, ki je izginil nekaj dni prej, njegove ostanke pa so našli le dan pred tem drugim tragičnim dogodkom.

Lokalni mediji so namigovali, da so varuhi menili, da gre za istega leva, ker je žensko le raztrgal, ne pa pojedel. Bil naj bi namreč sit še od prejšnjega napada.

Komentarjev 2
  • Žirafa 21:43 06.marec 2013.

    Kaj potem še počneš tukaj?

  • reider 20:01 06.marec 2013.

    golazn odstranit