Magazin > Film & Glasba & TV
71 ogledov

Med Renejem in Suzano spet vroče

bar Planet TV
Barovca sta se spet predajala strastem, tokrat kar med rjuhami, kjer so bili njuni sotekmovalci le nekaj centimetrov stran.

Rene in Suzana sta priznala, da se men njima že nekaj časa iskri. Zdaj, ko sostanovalci vedo, kaj se dogaja, sta se očitno sprostila. Poljubljata se pred njimi, si kažeta naklonjenost in se strastem predajata tudi med rjuhami. S prihodom Nejca in La Toye je večina stanovalcev v eni spalnici – na petih jogijih je kar deset tekmovalcev. Jasno je bilo, da bosta Rene in Suzana skupaj, a očitno se zaradi bližine parček ne more upreti skušnjavi – ponoči se v družbi ostalih Barovcev brez skrbi predajata sladkim poljubom.

Še pred nekaj dnevi, ko je Rene opazil različne novice v medijih o njem in Suzani, je skušal zanikati, da to, kar se dogaja med njima, ni nič posebnega. Poleg tega je poudaril, da deklet načeloma ne izkorišča za seks in da tega ne bo naredil Suzani. Bomo videli, kaj se bo zgodilo s časom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.