Magazin
11525 ogledov

Med sesanjem jo je nabrisal

seks pisarna Shutterstock
Ura je bila 8:15 in bližal se je trenutek, ko bo na vrata nekdo potrkal in jih previdno odprl.

Vsako sredo po 8:15 je v direktorjevo pisarno namreč hodila čistilka Eva. Direktor je imel položaj že pod kontrolo in se je utečeno pripravil na obisk. Svoj velikanski usnjeni stol je potegnil od mize, sedel nanj in prekrižal noge.

Vse je šlo po načrtih in tudi potrkalo je ob pričakovani uri. Potem so se odprla vrata in v prostor je pokukal njen simpatičen obraz. Rdečelaska je bila precej blede polti, lica pa je imela posuta z drobnimi pegicami. Imela je čudovite ustnice, kot bi bile narisane, prelepe modre oči in nasmeh, ki je razoroževal moške okoli nje.

"Oh, direktor, saj ste tukaj?" se je začudila. Vedel je, da nikakor ni presenečena, saj jo je takole pričakal že tretji teden zapovrstjo. Prej bi dejal, da je presrečna, da jo je, in da ni prišla v prazno pisarno.

Vstopila je in za seboj potegnila rumen sesalnik. Svojo belo-modro uniformo je imela ravno prav kratko in dovolj razpeto, da so se mu pocedile sline in porodile silne ideje, kaj vse bi ta hip počel z njo. Igrala je nevednico, vlekla sesalnik k steni in vtikač rinila v vtičnico. Potem mu je obrnila hrbet in se izzivalno sklonila k sesalcu. Uniformo ji je potegnilo navzgor, noge so se ji počasi razgaljale centimeter za centimetrom in le še malo je manjkalo, pa bi lahko videl njene spodnjice. Če jih je seveda sploh imela na sebi.

Pogoltnil je nabrano slino, si z roko pogladil brado in nekoliko razrahljal kravato, ki ga je pričela dušiti. Vedel je, da je ta igra namenjena njemu in tuhtal je, ali naj skoči po njej, jo napade od zadaj, dvigne prekleto uniformo do konca in se s pripravljenim tičem zarije vanjo. Kar nekoliko predolgo je iskala gumb za sesanje in to je bil znak, da ne sme več oklevati. Dvignil se je iz kraljevskega stola in krenil proti njej. V trenutku, ko se je oglasilo glasno ropotanje sesalnika, jo je zgrabil za zadnjico. Kriknila je, a je k sreči nihče ni mogel več slišati.

Nazadnje je prišla pomit okna in pobrisat prah. Z mize sta ga obrisala z njeno zadnjico in ker je bila pri tem precej glasna, ji je predlagal naj naslednjič pride s sesalnikom, da prikrije njuno početje. Zdaj je sesalnik brnel s polno paro, on pa je imel svoje dlani na njeni izzivalno napeti zadnjici. Z desnico je segel proti vratom in bil ravno prav blizu, da jih je lahko zaklenil. Pri tem se je s polnim mednožjem naslonil na njeno ritko, ki je nagajivo sunila nazaj proti njemu.

Ni se vzravnala. Ostala je sklonjena proti sesalniku, v položaju v kakršnem jo je dobil. Njegove roke so šle po njenih nogah in sproti pomikale razpeto uniformo pred seboj. Pohotno je objel njeni čvrsti ritnici, ko je prišel dovolj visoko. Potem je prijel za rob spodnjic, ki so v eni potezi končale pod njenimi koleni. Ves čas je vzklikala od presenečenja, zato je bil vesel, da se je spomnil zadeve s sesalcem. Rdečelaska je bila pravo ognjeno dekle, kar je opazil že prvi dan, ko je prišla k njemu. Že takrat je vedel, da ne bo le čistila njegove pisarne pač pa tudi, od žene pozabljenega, korenjaka.

Prste si je ovlažil na njeni brezhibno urejeni češpljici in opazil nekaj novega. Zares je bila prava pokvarjenka in očitno si je omislila celo okras v ščegetavčku. Milo je zaječala, ko se je s prsti dotaknil kovinskega okrasja v njem, potem pa se je z rokami naslonila na steno pred seboj, nekoliko stopila narazen in s svojo seksi rito kar prosila, da jo pošteno nažge. Z veseljem se je odzval na provokacijo. Hlače je imel v trenutku odpete in v roki je že počival njegov izstrelek, ki je komaj čakal, da se zarije v pohotno vlažno češpljo. Če ne bi bilo tistega sesalnika, bi vsi v stavbi vedeli, kaj se dogaja. Tako glasno je kriknila, da je bil v dvomih, če je ne slišijo celo ob vsem tem ropotu. Ni se več ustavljal. Ni mogel. Grabil jo je za boke in si privoščil, kar mu je bilo ponujenega. V bistvu ni le ona dajala njemu pač pa je tudi on dal njej. Precej tega ji je dal in če ni lagala, med drugim tudi najboljše orgazme v vsem njenem življenju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.