Šport > Nogomet
19 ogledov

Navijači vpričo otrok jemali kokain

navijači huligani izgred pretep
1/7
Reuters
Sobotni polfinale angleškega Pokala FA med Wiganom in Millwallom so zaznamovali navijači zadnjega, ki so se pretepali med seboj in s policijo. Angleški Daily Mirror navaja, da so nekateri podporniki angleškega drugoligaša med tekmo vpričo otrok jemali kokain.

Wigan Athletic je v polfinalu Pokala FA premagal Millwall, tekmo pa so zaznamovali navijači angleškega drugoligaša, ki so poskrbeli za nasilne izgrede. Po pričevanju očividcev naj bi podporniki Millwalla brezobzirno jemali kokakin, in to kar vpričo mladoletnih ljudi in otrok. ''Sploh se niso trudili skrivati. Javno so snifali kokain, tako kot so nekateri pili pivo,'' je povedal eden izmed ogorčenih navijačev, medtem ko je drugi dodal: ''Videti odrasle ljudi, kako pred svojimi otroki jemljejo kokain, je zelo neprijetno.''

Policija je potrdila, da so na prizorišču aretirali 14 ljudi, od katerih jih je bilo 12 navijačev Millwalla. Obtožnica jih bremeni napada na javno osebo, prizadejanja telesne poškodbe in posedovanja prepovedanih drog. Časnik Mirror dodaja, da so nekateri navijači začeli piti že ob deveti uri zjutraj – več kot osem ur pred začetkom obračuna.

Na spletu se je pojavil posnetek 27-letnega Tonyja Shannona, ki poskuša skriti policijsko kapo. Navijač Millwalla je za The Sun povedal: ''Zdelo se mi je smešno, zdaj pa se počutim kot idiot.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.