Magazin > VIP
321 ogledov

Med ubitimi tudi srbska manekenka

mirjana puhar Profimedias
ZDA je šokiral trojni umor. Med umorjenimi tudi mlada srbska manekenka Mirjana Puhar, ki je v ZDA zaslovela s pomočjo resničnostnega šova Ameriški topmodel.

Umor se je zgodil v Charlotte v zvezni državi Severna Karolina. Poleg 19-letne lepotice sta bila ustreljena še njen fant, 23-letni Jonathan Cosme Alvarado, in njegov sostanovalec in najboljši prijatelj Jusmar Isiah Gonzaga-Garcia, ki je dočakal le 21. Kot poročajo mediji, se je lepotica šele pred kratkim preselila k fantu.

Policija, ki pravi, da je trojni umor povezan z drogami, je storilca že aretirala. Gre za 23-letnega Jesusa Rangela, ki naj bi povezan še z enim umorom, ki se je zgodil v nedeljo.

Puharjeva, katera družina je iz Srbije zbežala v času vojne, je v ZDA zaslovela lani, in sicer z resničnostnim šovom Ameriški topmodel. Sodelovala je v 21. sezoni, izpadla pa je v desetem delu. Voditeljica šova Tyra Banks in producent oddaje Ken Mok sta se na njeno smrt že odzvala. "Bila je živahna in obetavna mlada ženska. Naše molitve so namenjene njenim najbližjim,“ sta zapisala v sporočilu za javnost.

Komentarjev 1