Magazin > Lepota & telo
20 ogledov

Mednarodna pohvala Slovencem v Sočiju

Sočij Reuters
Zdaj ste se oblačil naše olimpijske reprezentance gotovo že navadili. So vam všeč ali ne? Razdvojenosti je bilo med kritiki kar nekaj, tuji mediji pa so naše športnike vseeno uvrstili med najbolje oblečene.

Medtem ko so se številni nad oblačili naših olimpijcev pritoževali, nam je modni oblikovalec Miro Mišljen zaupal, da se mu zdi kolekcija Soči 2014, ki jo je oblikoval arhitekt Sandi Murovec, dobra, pozitivna in veliko lepša kot so bile predhodne. "Vse čestitke oblikovalcu. Kolekcija ima svoj avtorski pečat in bo zagotovo opažena," nam je še pred začetkom olimpijskih iger v članku Naši športniki bodo prepoznavni zaupal oblikovalec, in prav je imel.

Na spletni strani Mashable so opravo slovenskih olimpijcev uvrstili na lestvico najboljših. Največ pohval si je sicer prislužila švedska reprezentanca, ki jo je oblekel modni gigant H&M. Pohvale so si med drugim zaslužile še oprave Mehičanov, Norvežanov, Špancev, Italijanov, Srbov in Poljakov.

Komentarjev 7
  • luvijo 21:48 23.februar 2014.

    Če je bil cilj, da so drugačni od drugih, O.K. Kar se oblačil tiče, so bili, vendar brez fantastičnih uspehov in dobre volje, ki so jo "nosili" naši špotrniki, pa nas verjetno še opazil ne bi nihče....

  • Maty 11:19 19.februar 2014.

    Saj ne rečen, da oblačila niso lična in na pogled prijazna, vendar ni potrebno delati okrog tega oh in sploh. Simpatičen, "simpl design" in za to res ni bil potreben ne vem kakšen intelektualen napor. Samo malo domišljije in smisla ...prikaži več za estetiko. Mislim, da ni arhitekt odkril toplo vodo. Razpoznavno pa je. Pa mimogrede, zastavo bi pa res morali zamenjati že veliko, veliko prej. Nima nič s nastankom slovenstva in Slovencev. Barve predstavljajo le ne delček mozaika v naši zgodovini.

  • Scott 02:28 19.februar 2014.

    Smo ena redkih držav na planetu zemlja, kjer dresi oz. oblačila športnikov niso v barvah zastave.Zamenjati zastavo.?