Avto
83 ogledov

Mega voziček za megaočete

Škodin voziček Škoda
Kdo je po vašem mnenju videti bolj zadovoljen na tej fotografiji, očka ali sine?

Škoda je izdelala velikanski otroški voziček, ki naj bi bil prav takšen, kot si ga mladi očetje največkrat želijo. Po raziskavi, ki jo je Škoda dala narediti v Veliki Britaniji, naj bi namreč kar tri četrtine vprašanih očetov dejalo, da bi rade volje pogosteje odpeljali svojega otroka na sprehod z vozičkom, če bi imel njihov voziček večja kolesa in bi bil tako bolje pripravljen na težaven teren. Tretjina jih je tudi priznala, da jih je sram potiskati naokoli običajni voziček, medtem ko jih četrtina meni, da je to izključno delo za matere.

Voziček vRS mega man-pram seveda ne more biti popoln odgovor na želje očetov, je pa gotovo najbolj divji. Voziček ima vzvratna ogledala, luči za nočno potepanje, prave zavorne čeljusti, hidravlično vzmetenje in kar 20-palčna kolesa. Pri izdelavi niso pozabili na športno ornamentiko.

Serijske proizvodnje ne bodo začeli, voziček je bil izdelan zgolj za potrebe promocije svojega najbolj divjega izdelka ta hip, škode octavie RS.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.