Avto
392 ogledov

Mehanik na tehničnem kot pomanjkljivost ocenil glasbo

Poročilo na tehničnem Reddit
Operater na tehničnem pregledu je v poročilu o izpravnosti za nek avto opozoril na neprimerno glasbo v CD enoti.

Na Redditu se je znašlo humorno sporočilo, ki ga je nek preizkuševalec izpravnosti avtomobilov namenil nekemu lastniku.

Kot edino opombo, ki bi jo moral lastnik vzeti v ozir, da bo njegov avto res pravi za na pot, je namreč mehanik čisto zares natipkal: "V avtu igra butasti CD z božično glasbo. Zaenkrat smo novembra."

Palce gor za neznanca, ki je rekel bobu bob!

 dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:33 30.november 2015.

    Nimam nič proti božični glasbi ampak to da jo pa poslušaš že en mesec prej mi je pa mal mim no...unič vzdušje božiča. Isto kot reklame ki začnejo že tako zgodaj bit...al pa recimo filmi. Marsikater božični film je na ...prikaži več sporedu preko leta in sploh ne okol božiča kar je čist brezveze. Vsak od omenjenih gleda sam nase obenem pa s tem uničuje božič ker ga razvrednoti kot nekaj kratkega ampak lepega.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 10:50 30.november 2015.

    Petko,dam temu kontrolorju,pri nas slišiš iz avtov še vse kaj drugega,kot božično glasbo.Najbolj mi gredo na q.......c uni modeli,ki majo musko tako,kot,da bi poslušal direkten prenos iz LITOSTROJA!

  • Ferluci 10:10 30.november 2015.

    Nekdo (verjetno se ima za pametnega) si je pač privoščil malo posmeha na račun voznika, čeprav je to zasebna stvar voznika. Mene mnogo bolj moti butasta in včasih celo zelo glasna glasba radia aktual po vseh gostilnah, restavracijah, trgovskih centrih ...prikaži več - tu gre pa dejansko za posiljevanje ljudi. Tudi tukaj se imajo nekateri lastniki za zelo pametne in kulturno ozaveščene...