Slovenija
1 ogledov

Meje sneženja se bo spustila

Po sončnem februarju se Britaniji obeta moker in vetroven konec tedna. Žurnal24 main
Konec tedna bo oblačen in deževen – tak bo tudi ponedeljek, ko bo tudi hladneje.

Na Agenciji RS za okolje (Arso) za ponedeljek napovedujejo, da bo oblačno, imeli bomo krajevne plohe in posamezne nevihte, proti večer pa se bo dež še okrepil. "Hladneje bo, meja sneženja se bo zvečer spustila pod 2000 metrov," napovedujejo na Arsu.

Nekoliko bolje bo v torek – dež bo ponoči ponehal, dopoldan bo sončno, popoldan pa lahko znova nastanejo posamezne plohe.

Kisel konec tedna

Do ponedeljka pa bomo preživeli še en oblačen in deževen konec tedna. Danes se bodo sprva krajevne plohe in nevihte pojavljale največ na zahodu in jugu, popoldan pa se bodo razširile tudi na osrednji del Slovenije, posamezne plohe in nevihte bodo nastale tudi na vzhodu. Dnevne temperature se bodo gibale med 19 in 24 stopinjami Celzija, v vzhodnih krajih pa bo še dve stopinji topleje.

"Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Predvsem sredi dneva in popoldne bodo krajevne padavine, deloma nevihte," so še zapisali na Arsu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.