Magazin > VIP
31 ogledov

Melania Trump ga je speljala na novo pot

Melania Trump Profimedias
Nik Richie je povedal, da se je zaradi Melanie Trump spremenil in postal boljši človek.

Nik Richie je mož ene od tekmovalk ameriškega resničnostnega šova Bachelor, ki je kar 10 let pisal za svojo (malce žaljivo) spletno stran TheDirty.com. Na spletni strani se je norčeval iz različnih ljudi in pri tem ni občutil niti trohice slabe vesti, kot se je sam izrazil.

Za Radar Online je povedal, da ga je govor Melanie Trump, v katerem je opozorila Američane na težavo spletnega ustrahovanja, navdušil in da se je takrat zavedel, da je del problema: "Deset let sem ustvarjal svojo spletno stran, kjer sem tudi sledilcem dovolil, da so soustvarjali. Šele ko sem videl Melanijin govor o spletnem ustrahovanju, sem se zavedel, kaj delam. Vprašal sem se, če jaz, ki sem tudi oče, delam prav in če delam kaj koristnega za to državo. Pogledal sem se v ogledalo in to je bila moja budnica. Sem del problema ali rešitve? Zavedel sem se, da sem del problema.“

Nik Richie | Avtor: Profimedias Profimedias
Richie se je odločil narediti veliko spremembo in popolnoma spremeniti filozofijo svoje spletne strani: "TheDirty.com je bila zgrajena na osnovi sovraštva in posmehovanja. To nisem jaz. Tudi nočem, da bi se moja zapuščina tako končala. Nočem, da si me ljudje zapomnijo po tem. Moja strast je vedno bila poročati o zgodbah, ki našo kulturo spreminjajo na bolje. Moj namen sprva ni bil, da bi ljudje napadali eden drugega in se posmehovali sočloveku,“ je odkrito povedal za Radar Online.

"Verjamem, da se lahko vsi spremenimo na bolje, če je lahko Melania spremenila mene. Odločil sem se, da bo moja spletna stran postala medij za poročanje o osrednjih dogodkih in ne več nosilec spletnega ustrahovanja.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.