Magazin > VIP
119 ogledov

Melania Trump: Takšne prve dame v ZDA še ne bi bilo

Melania Trump
1/9
Profimedias
Ameriški mediji so mnenja, da bi bila Melania zelo nenavadna prva dama Združenih držav, če bi Donald Trump zmagal.

Ameriški medij Business Insider je mnenja, da bi bila Melania Trump zelo nenavadna prva dama, če bi Donald Trump danes ponoči dobil predsedniške volitve. Nekdanja manekenka, ki je odraščala v Sevnici, je od Donalda mlajša kar 24 let in je njegova tretja žena.

  1. Če bo Donald dobil predsedniške volitve, bo Melania poleg Louise Catherine Johnson (žena šestega ameriškega predsednika Johna Quincyja Adamsa), edina prva dama, ki ni rojena v Združenih državah Amerike.

  2. Melania je po besedah medija za jezike najbolj talentirana prva dama, saj tekoče govori kar štiri – slovenščino, angleščino, francoščino in nemščino.

  3. Bila bi edina prva dama, ki bi bila predsednikova tretja žena. Edina prva dama, katere materni jezik ni angleščina in edina, ki je nekdanji model za spodnje perilo.

  4. Donald in Melania sta se spoznala leta 1998 na neki zabavi, na katero je predsedniški kandidat prišel z drugim dekletom. Melania Donaldu sprva ni želela dati svoje telefonske številke. Nekaj dni kasneje je ona dobila njegovo in ga poklicala.

  5. Poročila sta se leta 2005. Med ostalimi znanimi gosti, sta bila tudi Bill in Hilary Clinton.

  6. Melania je predana mama in pri svojem sinu ne potrebuje pomoči. Velikokrat mu tudi pomaga pri domačih nalogah.

  7. Melania je nastopila v reklami za ameriško zavarovalnico Aflac, v kateri je nastopila skupaj z maskoto Aflac račko.

  8. Sodeluje z več dobrodelnimi organizacijami in je poudarila, da tega ne bo opustila, če bo postala prva dama ZDA.

  9. Ko so jo vprašali, kateri Donaldov hobi bi omejila ali ukinila, je odgovorila, da bi omejila njegovo komentiranje na Twitterju.

  10. Za New York Times je povedala, da bi bila, v primeru, da zmaga Donald, tradicionalna prva dama. Podobna Jackie Kennedy – podpirala bi svojega moža in ne bi bila pretirano politično vpletena.

Komentarjev 8
  • Marija Eržen 08:39 10.november 2016.

    Fronc, a si se ugriznil v jezik ............. šlek, šlek....................

  • cogocogo 15:58 09.november 2016.

    jozlcek ja tebe pa res fovsarija pokonc drzi ,,le kaj ti jes da si tako zahojen ,,a ti kebab skodi ,,,daj spelji se v tri ,,pa svojo babo doma malo postimaj ke r ti bo usla ko si tako beden ...prikaži večeden ,,bi ti se kako grdo napisal a je v nasem jeziku nimamo ,,vsaj za take osebke kot si ti

  • cogocogo 15:56 09.november 2016.

    malo prepozno no vsaj gobce jim je zaprla ,,in upam da ne opusti pregona pisunov ki so jo tako popljuvali z neresnicami ,,