Magazin > VIP
345 ogledov

Melania Trump: To naj bi od nje zahteval mož, če zanosi

Donald Trump, Melania Trump Profimedias
Vanity Fair je objavil članek o Melanii Trump, v katerem avtorica med drugim piše, da Donald Trump svoji ženi med nosečnostjo ni bil v oporo. Bela hiša pisanje demantirala.

Vanity Fair je objavil dolgo pričakovani članek o Melanii Trump. Trditev v članku niti Melania niti njen mož Donald Trump nista komentirala, tako da pisanje temelji na izjavah drugih in informacijah, ki že nekaj časa krožijo po medijih.

Po objavi omenjenega članka se je največ govorilo o izseku, v katerem je novinarka zapisala, da Donald svoji ženi med nosečnostjo ni bil v oporo. "Gost v Trumpovi hiši, ko je bila Melania že visoko noseča, se spominja njegove pripombe, da se je z otrokom strinjal le, če mu Melania obljubi, da bo po nosečnosti dobila nazaj svojo postavo,“ piše v članku. Melania naj bi svojemu soprogu to obljubila in ta dogovor naj bi vir spominjal na pogodbo. To pa še ni vse. Po besedah gosta naj bi bil Trump do noseče žene osoren. "Ni je spraševal, kako se počuti. Ni ji odpiral vrat ali pazil, da ne bi padla,“ še trdi vir.

Tiskovna predstavnica Trumpovih, Stephanie Grisham, je številne podatke v članku demantirala, tudi besede neimenovanega gosta. Trump naj bi ženo po njenih besedah ves čas podpiral.

 
Komentarjev 3
  • Peter Uršič 16:40 26.april 2017.

    vsaka naivnost se plača in pri njej je žal zmagal pohlep do denarja .zelo nisko je padla glede na to kaj je vse že dosegla pred tem grdim trampom

  • patron 14:25 26.april 2017.

    živi v zlatki kletki, ko uboga MARELA.....

  • ode 10:44 26.april 2017.

    M.K., ne moreš biti hkrati lepa, pametna, bogata, in srečna. Več kot eno od naštetih lastnosti ne moreš imeti.