Magazin > VIP
51 ogledov

Melania Trump 'všečkala' objavo, ki se iz nje norčuje

Donald Trump, Melania Trump Profimedias
Prva dama Združenih držav Amerike presenetila, ko je na Twitterju 'všečkala' čivk, ki se posmehuje iz njenega zakona z Donaldom Trumpom.

Melania Trump ima, odkar je postala prva dama Združenih držav Amerike, dva uradna profila na družbenem omrežju Twitter. Enega, ki je njen prvotni in drugega, ki ga bo uporabljala v času Donaldovega mandata, uradni Twitter prve dame.

V začetku tega tedna je pisatelj in producent Andy Ostroy na Twitter zapisal: "Zdi se, da je edini zid, ki ga je Donald postavil, tisti med njim in Melanio." Pod zapisom je objavil slavni video iz inavguracije, kjer se Melania Donaldu prijazno smeji, ko pa se ta obrne, se ji zmrači obraz. V zapis je tudi označil predsednika ZDA in prvo damo.

via GIPHY

Andy je kasneje objavil posnetek, kjer dokazuje, da je Melania omenjeni 'čivk' celo všečkala. Sam se je ob videnem s kančkom dvoma vprašal: "Verjetno to ni njen uradni profil, kajne?" Ena od sledilk mu je odgovorila, da je in ga vprašala, če sta v stikih. "Očitno zdaj sva!" ji je odgovoril producent. Njen 'všeček' je kasneje izginil, kar je bila nova kost za glodanje vseh njenih nasprotnikov, češ da se je njen predstavnik za odnose z mediji igral z Melanijinim profilom in namerno všečkal stvari, ki prvi dami verjetno niso všeč.

Komentarjev 1