Magazin > Bizarno
77 ogledov

Strašljivo. Sledila blogarki in posnela identične fotke!

Instagram kopiranje, Lauren Bullen Instagram
Blogerka, ki na svojih potovanjih ustvarja čudovite fotografije, je na Instagramu zasledila dekle, ki do zadnje podrobnosti kopira njeno delo.

Lauren Bullen in njen fant Jack Morris potujeta po svetu in svojim sledilcem na Instagramu povzročata hudo zavist. Lauren je na socialnem omrežju zasledila dekle, ki jo kopira do čisto vsake podrobnosti. Rjavolaso dekle, ki ima na Instagramu ime Diana Alexia, se je očitno zelo potrudila, saj je na fotografijah enako (ali zelo podobno) oblečena, ima enak nakit in se celo fotografira v enaki pozi.

"Ko sem videla fotografije sem bila zelo prestrašena," je povedala plavolaska in dodala: "Res je, da je veliko oblačil na fotografijah del promocije kakšne od blagovnih znam, s katerimi sodelujem, a vseeno, ni vse samo reklama. Takšne fotografije vzamejo veliko časa in energije. Da ne omenjam samo, koliko denarja se zapravi za takšno fotografijo. Namestitve, kjer sem se slikala, niso najbolj poceni."

Blogerka je povedala, da je dekletu, ki jo kopira, že napisala zasebno sporočilo in da sta na koncu le našli skupni jezik. Kaj to pomeni, pa za avstralski časopis Daily Mail ni želela razkriti.

 

A photo posted by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Jul 15, 2016 at 2:02am PDT

 

A photo posted by @diana__alexa on Nov 13, 2016 at 5:27pm PST

 

A photo posted by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Jun 24, 2016 at 2:40pm PDT

 

A photo posted by @diana__alexa on Nov 13, 2016 at 5:46pm PST

 

A photo posted by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Jun 11, 2016 at 5:08am PDT

 

A photo posted by @diana__alexa on Nov 13, 2016 at 5:23pm PST

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.