Magazin
8 ogledov

Mentorja v Kmetiji ogorčena: "To so luzerji“

mlaj, knz Planet TV
Oranžna skupina je spet izgubila. Tik pred koncem so vrgli puško v koruzo in razočarali mentorja.

Ta teden sta morali skupini postaviti mlaj, za mentorja pripraviti pogostitev in naštudirati gledališko igro. Zmagala je vijolična skupina, saj je oranžna vrgla puško v koruzo. Med postavljenem mlaja jim je zagodlo vreme. Večina je za neuspeh sicer krivila Matjaža, ki se je med delom ves čas pritoževal, ker se je bal, da bi se poškodoval. Ko je mlaj padel na travnik, so se tekmovalci obrnili in odšli domov. Adriana, glava družine oranžnih, je Boža in Matjaža, ki sta ta teden nominirana, vprašala, ali želita z nalogo nadaljevati ali naj se skupina raje preda in obdrži pripravljeno hrano. Odločili so se za slednje.

Njihova odločitev je mentorico in mentorja močno razočarala. "Čutiti je, da odnos do dela ni pravi,“ je povedala Karolina, ki sicer ni bila zadovoljna niti z vijolično skupino, ki je mlaj postavila na napačno mesto in pustila orodje na prostem.

Adriana jima je pozneje še razložila, da zaradi Ganninega slabega počutja dan prej ne bosta videla niti igre, pa tudi hrane ne bosta smela poskusiti, saj so se odločili, da jo bodo raje obdržali zase, glede na to, da skupina ne bo dobila nagrade. "Sem brez besed. Popolno razočaranje. To se vleče že od drv. Kar vržejo puško v koruzo. To so luzerji,“ je njihov odnos do dela pokomentiral mentor Matjaž.

Komentarjev 2
  • Mombly Pilot 18:10 12.november 2016.

    Kmetijo sem nehal gledati ko sta mentorja favorizirala senada in ano oziroma njuno skupino.Kriva sta oba da o "klovnih"sploh ne omenjam besed .Takšne kmetije več NE GLEDAM pa še to sramota da SLOVENCi ne premoremo svojih nastopajočih ne pa da ...prikaži veča jih uvažamo ,tako kot lanskega KRIMINALNEGA ZMAGOVALCA. PLANET TV SRAMOTA .

  • Avatar čavez
    čavez 08:08 12.november 2016.

    Luzerji so bili že pred vstopom v kmetijo, kaj vam ni jasen.