Svet
15 ogledov

Merklovi solato pojedo polži

Angela Merkel EPA
Čeprav nemška kanclerka svoje zasebno življenje skriva kot zaklad, je le spregovorila nekaj besed o tem, kaj počne v prostem času.

Angela Merkel ki jo je priznana revija Forbes razglasila za najbolj vplivno žensko na svetu, na športna prizorišča zahaja redko. Občasno je na tribunah gostja, ko igra nemška nogometna reprezentanca. 58-letna Merklova je za žensko revijo Bild der Frau dejala, da sicer doma pogleda kakšno nogometno tekmo.

Ob koncih tedna, ko se ji ni potrebno ukvarjati s politiko, rada klepeta z možem, ali pa skupaj obiščeta dobro gledališko predstavo, oziroma koncert. Zelo rada kuha, še raje pa se zadržuje na vrtu. Na vrtu ne goji solate, saj jo takoj napadejo polži. Raje se ukvarja s krompirjem in jagodami.

Horoskope bere le občasno. "To se mi zdi zabavno, a horoskopi ne vplivajo na moje življenje," pravi Merklova, ki je rojena v znamenju raka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.